Oh My Brush
március 20, 2015

Purito Snail BB Cleanser & Snail Clearing BB cream SPF38

I’ve tried out another Korean brand: Purito Snail BB Cleanser and Snail Clearing BB Cream SPF38 | Egy újabb koreai márka a blogon: Purito csigás lemosó és bb krém!

 

ENGLISH:
Purito is another Korean brand that knows how to make good but cheap products! I’ve been using the Snail bb cream and the Snail BB cleanser for a while, I’d like to write about them 🙂
Purito Snail Clearing BB Cream SPF38: this bb cream is inexpensive ($9.06), but there is only one shade available. The promises are the following: sun protection, wrinkle care, whitening and flawless skin easily. The ingredient list looks good, it contains no alcohol, which I try to avoid lately as much as I can. It does have a scent, which reminds me of some herbs (the cleanser has the same scent). I love this bb cream: the coverage is very good (better than medium), it gives a nice glow to the skin without making it too oily, and it looks great on the skin. It will suit you if you have fair skin but it’s a bit too dark, peachy for me (I’m very fair). In my opinion this bb cream is very similar to Missha’s Perfect Cover bb cream but this one is not that oily and has better coverage, it might be cheaper too! It’s a very good bb cream, it makes my skin almost flawless 🙂 
Purito Snail All in One BB Cleanser: my favourite! The bottle is huge (250 ml), it’s a gel to foam cleanser and actually a very good one! The ingredients are not bad, luckily this one doesn’t contain alcohol either, and it feels very gentle on the skin (pH 5.5 in case you wondered)! It has never irritated or dried out my skin, but removing make up and dirt is very easy with this cleanser. It costs $12.09, a little goes a long way, the bottle and the pump makes it easy to use. It’s hard to find a good product that can be used as a makeup remover and a facial cleanser too but I’ve finally found one, thanks to Purito! 🙂 There is a picture below, you can see how effective it is!
I’m very satisfied with these products, Purito is a promising brand, though the ingredients are not that “pure” as the name would suggest, but at least there’s no alcohol in their products.
 
Buy it here:
PURITO Snail All In One BB Cleanser
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
A koreai Purito márka még nem szerepelt a blogon, de most két terméket is be szeretnék mutatni, mert elég pénztárcabarát mindkettő. Az egyik egy csigás lemosó, a másik pedig csigás bb krém!
Purito Snail Clearing BB Cream SPF38: az ára nagyon kedvező ($9.06), de csak egy színben kapható (szürkés-barackos szerintem). A szokásos ígéretei vannak: véd a káros napsugárzás ellen (SPF38), ránctalanít, fehérít, tökéletes bőrt varázsol egyszerűen. Az összetevők egész szépek, nincs benne alkohol, az illata viszont (gyógy)növényes, ahogy a lemosónak is. Nem rossz, valamire emlékeztet is, csak nem sikerült rájönnöm, hogy mire. A fedése nagyon jó, erős közepes, jól mutat, világos bőrre ajánlom, de nem nagyon világosra, nekem kicsit sötét. Nagyon hasonlít szerintem a Missha Perfect Cover bb krémre, csak nem annyira olajos és a fedése is jobb. Nagyon megéri az árát (9 dollár!), elégedett vagyok vele, csak nem illik hozzám a színe jelenleg. Talán nyáron.
Purito Snail All in One BB Cleanser. Hatalmas, 250 ml-es, a zselés lemosó pedig egy erős, pumpás flakonban érkezik. BB krém lemosásra szakosodott, nagyon jól tisztít, ezért sminklemosásra és arclemosásra is használom, Gyengéd (pH 5.5), nincs benne alkohol, nem irritál, nem szárít, a bőr pedig puha, sima, teljesen tiszta lesz utána, de a 6. helyen lévő SLS azért kicsit szemet szúrt… Az illata ennek is gyógynövényes, a zselés állag szuper, nem is kell belőle sok, habzik egyébként. Olcsó, $12.09-be kerül, ami egy 250 ml-es lemosónál nem rossz. Soha nem találtam még olyat, amit szerettem smink- és arclemosásra is használni, de ez bejött: a hatását lent be is mutatom. Nem, továbbra sem cserélném le az olajos vagy balzsamos lemosóimat, de olcsóbb alternatívának azért ez jó.

Egy újabb olcsó, de jó termékeket gyártó koreai márka, ugyan nem annyira “tiszta” összetevőkkel, mint a névből sejteni lehetne, de legalább megkímélnek az alkoholtól minket!

Kaptam egy extra doboz bb krémet is, azt valahogy megpróbálom kisorsolni majd köztetek! 🙂

Innen:
PURITO Snail All In One BB Cleanser
Purito Snail Clearing BB Cream SPF38

 

 

 

Before – After

 

Purito Snail All in One BB Cleanser

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)