Oh My Brush
március 8, 2015

O.S.T. Vitamin C Serum 21.5% | Nagyon Jó Koreai C Vitaminos Szérum!

C vitaminos szérumot mindenkinek! Az OST Vitamin C 21.5 megújult, a hatásával pedig nagyon elégedett vagyok!

Pár hete kenegetem folyamatosan a megújult O.S.T. Vitamin C 21.5 szérumot, ami egyelőre fantasztikus! Már a régit (O.S.T. Vitamin C20) is használtam, jó volt, de sokak örömére elkészült az új, 21.5%-os C vitamint tartalmazó verzió, amiben nincs alkohol, parfüm, egyéb irritáló anyagok! Az állagon is változtattak, ez már nem ragad, nagyon könnyű, színtelen, illata sincs.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire jó, ezért nem használtam mellette szinte semmit 10 napig, a szérumot pedig naponta egyszer vagy kétszer kentem. Néha kicsit csíp, ez normális (a dobozán is rajta van, ha jól emlékszem), de csak pár másodpercig tart. Hamar és teljesen felszívódik, matt lesz tőle a bőr, utána már kenjhetjük is az arckrémet, fényvédőt, nagyon jó alap bárminek. Lent láthattok majd előtte-utána képeket, 10 nap alatt több változást hozott, mint eddig bármi más. Akik nem tudnák: nekem a pattanások után a foltok hónapokig ott maradhatnak. Meggyőző volt viszont, amit láttam: a gyulladást lehúzza, az új pattanások gyorsabban gyógyulnak, a régiek után maradt foltok pedig halványodnak! Az én bőrömön rövid időn belül nagyon nehéz változást észlelni, hetek kellenek hozzá, de ez a C vitaminos szérum fel tudja gyorsítani a folyamatot.
Számomra szuper a hatása, nem irritál, eddig nagyon elégedett vagyok vele, a hosszú távú pozitív hatásában is bízom. Nagyon féltem egyébként, hogy mi lesz velem azokon a napokon, mert olyankor szoktak kijönni pattansaim, én pedig véletlenül pont ekkorra időzítettem a “semmi más, csak C vitamin” kísérletemet… Meglepő volt, de így még nem úsztam meg a dolgot soha, csak az államon jött ki egy vagy kettő apró pattanás, máshol semmi! Vagy a szérumnak köszönhetem, vagy a hormonok tanultak meg viselkedni, de örülök neki! 🙂
LINK:
új vs. régi verzió

 

 

Before – After
Leírom ide is: az én bőrömön 10 nap alatt nem lehet változást produkálni, a pattanások, az utánuk maradt foltok hónapokig is ott maradhatnak. Egy ilyen bőrön volt viszont egészen eredményes az a C vitaminos szérum!
Egy nagyobb pattanásom volt csak, ezt szépen lehúzta, a régi pigmentfoltokat pedig halványította.
Nem árt hűtőben tartani!

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)