Magyar English
Oh My Brush
március 13, 2015

Long4Lashes Szempillanövesztő Szérum 3 Hét Után

Ahogy már írtam, szerettem volna szebb szempillákat, ezért egy érdekes terméket tesztelek jelenleg. Nézzük, hogy mit produkált a Long4Lashes szempillanövesztő szérum 3 hét alatt!

Ahogy már említettem a blogon az első Long 4 Lashes szérumról szóló posztban, próbálok a dúsnak, szépnek semmiképp nem nevezhető szempilláimból többet kihozni. Ezért vállaltam ez a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum tesztelését.
Három hét után már látható a hatása a leírás szerint, de vajon az én menthetetlen pilláimmal mit tett? Kezdjük azzal, hogy az összetevők között ott van a bimatoprost, amit szemcseppekben találhatunk meg, ha jól láttam (Google a barátom most is, mint mindig). Látáskárosodás megelőzésére fejlesztették ki (a krémmánián elég hosszú leírás van erről a termékről), de mint mindennek, ennek is akadnak mellékhatásai, amik elég pozitívak is lehetnek: szempillák növekedése beindul, azok vastagabbá, sötétebbé válnak stb. Ez jól hangzik, de negatívumok is vannak, ha egyenesen a szemünkbe csepegtetjük (szemszín változás, égető, viszkető érzés stb.), de erről ugye most nincs szó, ezt a szérumot a szempillák tövére kell felvinni. A leírás szerint az alsó szempillákhoz nem szabad, de nem értem, hogy miért? Fentről hamarabb a szembe kerülne a folyadék, nem? Én kentem oda is, mert alul alig van pár szempillám, pont ott kellene hatnia. 
A hatás nem maradt el, éreztem már kb. 2 hét után, hogy hosszabbak lettek a szempilláim, sminkeléskor láttam ezt leginkább, mert a szempilláim vége eléggé színtelen, nem látszik, ha nincs spirál rajtam. Az alsó szempillák határozottan szebben néznek ki, hosszabbak is, több is van egy kicsivel, ezt a 3. előtte-utána képen láthatjátok majd, előtte szinte semmi szempillám nem volt ott. Úgy látom, hogy talán egy kicsit sötétebbek is lettek, illetve a szempillatő két végén is van már pozitív változás, de olyan sokkal dúsabb nem lett 3 hét alatt. Alig hullott ki pár ennyi idő alatt, max. 1-2, ami jó, mert folyton a szememben kötnek ki, ha kiesnek… 😀
Az első pár használatkor a szemhéjam kicsit kipirosodott, viszketett, gondolkodtam is azon, hogy leállok vele, de pár nap alatt hozzászokott a bőröm, már nem irritál. Szemmel látható változás csak akkor van, ha szempillaspirált is használok, egyébként nem tűnne fel. Sebaj, 3 hét nem hosszú idő, így is meglepődtem, hogy egyáltalán történt valami, de kíváncsi leszek, hogy pl. 3 hónap múlva milyen lesz az eredmény!
További informácó:

Előtte – Utána

A 3. képen látom igazából a változást, de az első kettő kattintásra megnő, úgy jobban látszik a hatás:
– az alsó szempillák végre elkezdtek nőni, sminkeléskor látszik is, hogy több van picivel és hosszabbak is lettek
– szerintem kicsit sötétebbé, vastagabbá is váltak a szempillák
– a felső szempillasor két végén a pillák hosszabbak lettek (szérum nélkül sosem nőttek meg, mindig fele akkorák voltak, mint a többi).
– szebb az ív is, jobban állnak (nem göndörítem őket soha)
– észrevetően dúsabb nem lett

Végre vannak alul is szempilláim! 🙂 A felsők hossza itt jobban látszik.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)