Oh My Brush
március 24, 2015

Innisfree Mineral Cream Eyeshadow No.2

I’ve found a very pretty and long lasting cream eyeshadow: Innisfree Mineral Single Cream Shadow | Találtam egy nagyon szép és meglepően tartós krémes szemhéjfestéket az Innisfree-től!

ENGLISH:
The new Innisfree Mineral Single Cream Shadows are fantastic! Usually I avoid cream eyeshadows because I have oily, hooded eyes, cream products are not long lasting on me, but I wanted to give a chance to some Korean brands too. I fell in love with the promo pictures of the new Innisfree cream shadows, and now I can show you the most natural shade: No.2.
The packaging is simple but nice, there’s 6.3 g in the good quality pot, and the consistency of the product is just perfect: creamy enough to apply the right amount and blend it easily. You can use your finger tips or a brush, the shade is very pretty, natural, but not matte: fine glitters make it look gorgeous. The most surprising fact is: the is the longest lasting cream eyeshadow I have ever seen! It does not creases or fade, there won’t be fall outs during the day and I don’t even have to fix it in the morning (I mean I don’t put eyeshadow powder on top of it, like I do it with other cream products). I do use a bit of eyeshadow primer, but trust me, Innisfree knows what the word long lasting means! 🙂 I had no idea that Korean cream eyeshadows could be so good, I’m impressed! There are 5 different shades available in this collection!

Buy it here:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Ritkán kísérletezem krémes szemfestékekkel, mert az én olajos, rejtett szemhéjamon pillanatok alatt elcsúsznak. Koreait viszont még nem próbáltam, ezért az új Innisfree Mineral Single Cream Shadow kollekció legtermészetesebb darabjának (No. 2)  adtam egy esélyt. 
A csomagolás egyszerű, de szép, 6.3 g van a jól záródó tégelyben, az állag pedig szerintem pont tökéletes: csak annyira krémes, amennyire a könnyű eldolgozáshoz szükség van. A felvitele nagyon egyszerű ujjal vagy ecsettel is, a szín természetes, mintha ott sem lenne, de vannak benne apró csillámok. Biztos voltam benne, hogy ezeknek hála diszkógömb leszek a nap végére, de nagyon rosszul gondoltam: ettől tartósabb krémes szemfestékem még nem volt! Nem kenődik, nem ül be a ráncokba, nem dobja le a csillámokat, pedig még csak nem is fixáltam (nem kentem felé szemhéjpúdert, mint más krémes festékeknél szoktam). Az Etude House Proof 10 primer persze a szememen van, de csak egy kicsi. 
A szememről készült képen a legélethűbb a színe: bézs, apró csillámokkal. Nekem nagyon tetszik, gyakran használom, de annak is nagyon örülnék, ha lenne matt párja, de persze tudom én, hogy koreai márkáktól ilyesmit nem nagyon várhatok 🙂 A lényeg: sokkal jobb, mint vártam, nagyon tartós, a színe is szép, a többi színre is kíváncsi vagyok most már… 😀 5 árnyalat van összesen.
Innen:
vagy ebay-n

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)