Oh My Brush
március 17, 2015

Etude House Give Me Chocolate Nail Polish

I’d like to show you the new Etude House Give Me Chocolate nail polishes! | Két körömlakkot vettem az Etude House Give Me Chocolate kollekcióból, ezeket mutatom ma be 🙂

ENGLISH:
If you read my post about the Etude House Give Me Chocolate collection, then you know how much I loved one of the nail polishes. A few days later I ordered two of them: #01 Romantic White Chocolate and #02 Mint Chocochip.
Painting my nails has never been more fun: both of them smell like chocolate! 😀 I had high expectations and Etude House didn’t disappoint me. Mint Chocochip is perfect, it looks special and gorgeous, two coats are enough, and I bet it’ll be my favourite nail polish this spring/summer! 🙂 Romantic White Chocolate is less amazing, the consistency could be better but I didn’t really expect anything else from a simple white nail polish. I need 3 coats and it’s still not perfect but I don’t mind it: I use it as a base colour, under some pretty (but sheer) top coats.
MAGYAR:
Már írtam az Etude House Give Me Chocolate kollekcióról, abban a posztban említettem is, hogy az egyik körömlakk nagyon megtetszett. Meg is vettem a fehérrel együtt, így lett tehát a #01 Romantic White Chocolate és a #02 Mint Chocochip az enyém. 
Az illatuk nagyon finom, csokis, édes, ami lakkozás közben igen kellemes az orrnak! 🙂 A Mint Chocochip egy álom, pontosan az, amire számítottam, a felvitellel sincs baj, jó az állaga, nem csíkoz, a képen két rétegben van rajtam. Számomra ez egy csodaszép és különleges lakk, pillanatok alatt fel lehet kenni, tökéletes! A Romantic White Chocolate tipikus fehér lakk, szenvedni kell vele egy kicsit. Három réteg van rajtam a képeken, annyi nekem kell, különben csíkoz, de legalább viszonylag gyorsan szárad, így nem zavar annyira. Magában nem, de alapként szoktam fehéret használni, a régi már több éves volt, erre cseréltem le.
Innen vettem:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)