Magyar English
Oh My Brush
március 5, 2015

Etude House Fantastic Color Eyes 2015 | Cherry Blossom & Rose Garden

Wow, the new Etude House Fantastic Color Eyes palettes are gorgeous in 2015 too! 🙂 | Gyönyörű, új paletták a kedvenc koreai márkánktól: Etude House Fantastic Color Eyes Cherry Blossom & Rose Garden.

ENGLISH:
The brand new Etude House Fantastic Color Eyes 2015 palettes are beautiful! There are two versions: Cherry Blossom and Rose Garden, both of them contain 6 eyeshadows and an applicator. I love the packaging: white case and pink flowers though it’s hard to see it in these promo photos. The swatches look great and promising, you can see them in the last picture. The products are available now on ebay, see the link below! 🙂 
MAGYAR:
Az Etude House meglepett minket két limitált kiadású palettával, amik a Cherry Blossom és a Rose Garden névre hallgatnak. Biztosan lesznek még új, tavaszi kollekciók, de addig is gyönyörködjünk ezekben szépségekben! A csomagolás nem látszik annyira sajnos, de azért nekem már így is egyértelmű, hogy a fehér alapom rózsaszín virágok a tavaszt idézik, nagyon szépek ezek a paletták! Promo képekről nem jön át a színek szépsége, de ha megnézitek a legutolsó fotót, akkor az sokat segít. 
Hozzám jöhet mind a kettő! 😀 Azt azért sajnálom, hogy most nem nagyobb, 10 szemhéjpúderes palettákat adtak ki, de talán nyáron lesz majd egy olyan is megint.
Az egyik kedvenc e-bay eladómnál a legolcsóbb, ha jól látom:

source: http://blog.naver.com/hello_dec/

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)