Oh My Brush
március 15, 2015

Etude House Color In Liquid Lips | OR205

The new Etude House Color In Liquid Lips are fantastic! At least I love this shade: OR205! 🙂 | Az új Etude House Color In Liquid Lips folyékony rúzsok fantasztikusra sikerültek!

 

ENGLISH:
The Etude House Color In Liquid Lips collection has turned into something amazing! These liquid lipsticks are fantastic: the shades are gorgeous, there are plenty of them, the only problem is: it’s hard to choose only one! 😀 Well, I trusted Crystal and I picked this lovely orange shade too: OR205 Made In Sweet. I knew it was going to be pretty but I had no idea it could be drop dead beautiful! 🙂 It was love and first sight, I think it will be my favourite lip product this summer! 🙂 This liquid lipstick is exactly what we need: great quality (the applicator looks strange but it actually works pretty good!) and consistency, low price, there are many beautiful colours, they stay shiny on the lips but try not to touch it or eat and drink while you’re wearing it, then it can smudge.
As I’m writing this post I’m scrolling down to look at the colours again and again, that’s how much I can’t take my eyes off them! 🙂 
 
Buy it here:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Kitett magáért az Etude House a Color In Liquid Lips kollekcióval, mert nagyon jól sikerültek ezek a folyékony rúzsok! A színek gyönyörűek, a választék hatalmas, a termékek pedig sokak szerint az OCC lip tar-okra emlékeztetnek. Lent láthatjátok majd az összes színt, így gondolom nem lesz meglepő, ha azt mondom, hogy nagyon nehéz volt dönteni, rengeteg árnyalat tetszett. 🙂 A narancsos színek bejönnek, ezért Crystal ajánlására az OR205 Made In Sweet-re esett a választásom, mert tetszett rajta, nyárra pedig tökéletes árnyalatnak tűnt.
Így is lett, szerelem volt első látásra, egyből magaménak éreztem ezt a narancsos árnyalatot. Rúzsokban is nagyon ott van az Etude House, ami végülis nem meglepő, mert a koreai nőknek nemcsak a tökéletes bőr a fontos, hanem a szép, színes ajkak is. A felvitel egyszerű az applikátorral (furcsa a formája, de meglepően jó vele dolgozni), az állaga szuper, jól fed, marad ilyen szép, fényes, ahogy a promo képek is mutatják, de kopik, hogy ha eszünk, iszunk, tapogatjuk. A negatívum ellenére nekem nagyon tetszik, szeretek páváskodni benne :p Hmm, még posztírás közben is legörgetek, hogy gyönyörködjem a színekben… Ideje befejezni ezt a bejegyzést 😀
Innen van:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)