Magyar English
Oh My Brush
március 1, 2015

EBAY | NARS Yachiyo Dupe | Tradicionális Japán Ecset

Egy izgalmas ecset ebay-ről, ami egy Nars vagy Hakuhodo Yachiyo dupe. A tradicionális japán ecsetek mintájára született, de mennyire jó a pár dolláros változat?

ENGLISH:
When I found this brush, I just couldn’t resist… 😀 Actually it’s a traditional Japanese makeup brush called Yachiyo, you might have heard about them: Hakuhodo and NARS sell something similar too. Our Chinese friends decided to make their own version, so here I am with a Yachiyo dupe which costs less than $3… These brushes were made to help us contouring but they’re great too for applying blusher too. The goat hair bristles are soft enough (not the softest, obviously), the brush is surprisingly dense and it does not shed! I like using my pretty, white (it’s available in black too) Yachiyo for contouring: the point of the brush picks up the colour and the rest of the bristles blend them perfectly. It’s my blush brush too, it works just fine, and I think I’ll purchase another one for applying blusher or highlighter. The only thing I’m not crazy about is the handle: it’s a bit strange as you can see it in the pictures, I’m not used to it, and it’s flexible a bit, that’s funny though, but I hope it won’t break…
I might have been lucky lately but I love all my inexpensive brushes and ebay is the right place to find them!
I bought mine here: EBAY link $2.84
or EBAY link2 $2.71
or EBAY link3 $2.70
. . . . . . . . . . . . . . . .
MAGYAR:
Amikor megláttam ezt az ecsetet, egyből beleszerettem: a hagyományos japán ecset, a Yachiyo másolata. Amikor a barátom meglátta, akkor meg is kérdezte, hogy mit fogok lefesteni… Pasik! 😀 Láthattatok már ilyet pl. a Hakuhodo vagy a NARS márkáktól, de természetesen van már ebay-s verzió is! Azt szerintem mondanom sem kell, hogy az árkülönbség hatalmas, de vajon mit tud ez a pár dolláros ecset az ebay-ről?
Ezek az ecsetek leginkább pirosításhoz és kontúrozáshoz készültek, kecskeszőrből állnak, ami ebben az esetben elég puha (nem a legpuhább természetesen), ráadásul nem spóroltak ki semmit belőle, jó tömött, s eddig csak egyetlen szőrszál esett ki belőle! Érdekes a formája (a nyele kicsit hajlékony egyébként, remélem, hogy nem törik majd könnyen… csak ettől félek), a külseje miatt szúrt szemet, nekem fehér színben van meg, de feketében is kapható még. Ezzel szoktam kontúrozni, erre a feladatra nagyon jó nekem: az ecset hegye felveszi a bronzosítót, a többi része majd jól elsatírozza. Viszont szeretem azt is, ha egy dolgot többször is fel tudok használni, ezért pirosításra is ugyanezt használom, mert erre is nagyon jó! Talán veszek majd még egyett, hogy legyen külön pirosítóhoz is egy, végülis az árára nem panaszkodhat senki, nagyon olcsó ($2.84 volt az enyém)! Egyedül a nyelét nem csípem annyira, mert nem ehhez vagyok szokva.
Meglepően jók az 1-2 dolláros ebay-s ecsetek, az az igazság, legalábbis azok, amiket eddig próbáltam 🙂 Imádom a szép és jó ecseteket (nem hiába oh my brush a blog neve), de valamiért akkor is lázba hoz, ha egy olcsó, de jó darabra bukkanok. Jó érzés! 🙂
Itt vettem, de linkelek még más eladókat is:
EBAY link $2.84
vagy EBAY link2 $2.71
vagy EBAY link3 $2.70

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)