Oh My Brush
március 29, 2015

♥ Dr. Jart+ Silver Label BB Cream SPF35 ♥ Alkohol-és Parfümmentes BB Krém

Végre sikerült megtalálnom a tökéletes bb krémet a  Dr. Jart+ Silver Label BB Cream SPF35 személyében! Alkohol-és illatanyagmentes, jó a fedése, a szép a bőrön stb.

 

A koreai bb krémeket nagyon szeretem, nyugati alapozókat már nem is veszek (kivéve néha ásványit), aminek több oka van: a koreai bb krémek többsége nagyon szépen mutat a bőrön, hiába vannak tág pórusaim, a fedésük olyan jó, hogy korrektort már nem is használok, színben is sokkal jobbak világos bőrűeknek (a drogériás alapozók nekem mindig túl sötétek és narancssárgák vagy rózsaszínek…) stb.
A  Dr. Jart+ Silver Label SPF35 bb krém azért érdemli meg a tökéletes jelzőt, mert a fent leírtak abszolút igazak rá, de emellett még az összetevők is nagyon szépek: nincs benne alkohol, illatanyag, egyéb irritáló dolgok, viszont van pár antioxidáns, vitamin, hidratáló, s arbutin is. Nagyon jónak tűnik eddig, de milyen használat közben?
Elég sűrű a krém, de nem nehéz felvinni (ujjal szoktam), nagyon jól fed, a pórusokat eltünteti, szép az összkép, tartós is, a végeredmény nem teljesen félmatt, nagyon természetes. A tesztek alapján világos és szürke színt vártam (kb. 3 különböző verzió van belőle, a színük és az összetételük is különbözik, ezt az újabbat vegyétek), de élőben sokkal jobb, mint gondoltam volna: szürkés, de még mindig bőrszín (lehet nincs ilyen, de mostantól lesz 😀 ), inkább semleges, s elég világos ahhoz, hogy nekem is jó legyen! 🙂
Teljesen elégedett vagyok vele, nagyon örülök, hogy rátaláltam, még bókokat is begyűjtöttem neki hála 😀 Szépek az összetevők, nem drága, 50 ml-es, ami nagyon sokáig elég lesz (van 10 ml-s kiszerelés is), könnyen beszerezhető ingyenes postával. Kinek ajánlom? Hmm, szerintem ezt bármilyen bőrtípusra tudom ajánlani, de csak világos bőrűeknek (sajnos egy árnyalat van belőle). Értékelés: 5/5
Innen vettem:

 

 

 

 

Összetevők – Ingredients:

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)