Oh My Brush
március 4, 2015

Benton Honest Cleansing Foam

Benton has released their first cleanser called Honest Cleansing Foam. Here’s my review! 🙂 | A Benton Honest Cleansing Foam nevű arclemosójáról írok ma nektek 🙂

 

ENGLISH:
The Benton Honest Cleansing Foam is the latest addition to the Benton skincare line and I really wanted to try it out. Benton is one of my favourite Korean brands, the ingredient lists of their products are always remarkably amazing. This new cleanser looked promising too: it contains many moisturizers, antioxidants and  anti-inflammatories. See the ingredients below!
The white, plastic tube (150 g) takes place in a white cardboard box, the packaging looks nice, clean and simple. The cream is white, thick and smells like soap… That made me doubt for a second because the last thing I want to use on my face is a drying soap. It lathers well, the foam can remove dirt, make up and oil, as I tried to demonstrate it in the pictures below 🙂 Therefore I like using it in the evening, my skin will be perfectly clean. The cleanser won’t cause irritation, redness or pimples, but it’s not for everyone. Let me explain! The problem is the following: this product doesn’t moisturize at all, it makes the skin tight, and I can’t recommend it for dry skin. I don’t mind using it in the evening but I prefer other, more moisturizing cleansers in the morning.
It’s nice to see Benton releasing more products!

Buy it here:
MAGYAR:
A Benton Honest Cleansing Foam az első arclemosó a koreai Benton kínálatában. Mivel a márkát nagyon szeretem a gyönyörű összetevőjű termékeik miatt, ezért mindenképp szerettem volna kipróbálni ezt is. Egy egyszerű, fehér dobozban érkezik, a tubus maga is fehér, erős műanyag, kényelmes használni, és egyébként 150 g-os!
Az összetevők szépek, ráadásul láthatunk benne sok hidratálót, antioxidánst és gyulladáscsökkentőt is. Természetesen nincs benne alkohol, parfüm, színezék, parabén stb., a Benton ezeket mindig kihagyja.
Első ránézésre tehát tökéletesnek tűnt, de az illatán kicsit meglepődtem. A lemosó krémes állagú, sűrű, fehér színű, az illata pedig szappanra emlékeztet… Víz hatására nagyon jól habzik, és tényleg csak egy pici kell belőle, mert hihetetlenül jól tisztít. A lenti képen sminket mosok le vele, még arra is jó, jobban mondva inkább csak arra… A szappanos érzet arcmosáskor előjön, ami engem zavar, nálam negatívum, viszont minden szennyeződést eltávolít, az biztos. Amit a leginkább értékelek benne az az, hogy gyengéd és nem okot irritációt, nem pirosodik tőle ki a bőr, de ez bizony nem hidratál. Nem mondom, hogy teljesen kiszárítja a bőrömet, de feszül, amit nem szeretek, a szappanokra emlékeztet…
Jó látni, hogy a Benton újabb termékeket dob piacra, remélem, hogy lesznek még újdonságok idén! Ez a lemosó nem rossz, de nem is hozza a szokásos Benton minőséget, nem mondhatom, hogy mindenkinek jó lesz majd.
Innen:
vagy ebay
kremmania.hu

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)