Magyar English
Oh My Brush
m√°rcius 4, 2015

Benton Honest Cleansing Foam

Benton has released their first cleanser called Honest Cleansing Foam. Here’s my review! ūüôā | A Benton Honest Cleansing Foam nevŇĪ arclemos√≥j√°r√≥l √≠rok ma nektek ūüôā

 

ENGLISH:
The Benton Honest Cleansing Foam is the latest addition to the Benton skincare line and I really wanted to try it out. Benton is one of my favourite Korean brands, the ingredient lists of their products are always remarkably amazing. This new cleanser looked promising too: it contains many moisturizers, antioxidants and  anti-inflammatories. See the ingredients below!
The white, plastic tube (150 g) takes place in a white cardboard box, the packaging looks nice, clean and simple. The cream is white, thick and smells like soap… That made me doubt for a second because the last thing I want to use on my face is a drying soap. It lathers well, the foam can remove dirt, make up and oil, as I tried to demonstrate it in the pictures below ūüôā Therefore I like using it in the evening, my skin will be perfectly clean. The cleanser won’t cause irritation, redness or pimples, but it’s not for everyone. Let me explain! The problem is the following: this product doesn’t moisturize at all, it makes the skin tight, and I can’t recommend it for dry skin. I don’t mind using it in the evening but I prefer other, more moisturizing cleansers in the morning.
It’s nice to see Benton releasing more products!

Buy it here:
MAGYAR:
A Benton Honest Cleansing Foam az elsŇĎ arclemos√≥ a koreai Benton k√≠n√°lat√°ban. Mivel a m√°rk√°t nagyon szeretem a gy√∂ny√∂rŇĪ √∂sszetevŇĎjŇĪ term√©keik miatt, ez√©rt mindenk√©pp szerettem volna kipr√≥b√°lni ezt is. Egy egyszerŇĪ, feh√©r dobozban √©rkezik, a tubus maga is feh√©r, erŇĎs mŇĪanyag, k√©nyelmes haszn√°lni, √©s egy√©bk√©nt 150 g-os!
Az √∂sszetevŇĎk sz√©pek, r√°ad√°sul l√°thatunk benne sok hidrat√°l√≥t, antioxid√°nst √©s gyullad√°scs√∂kkentŇĎt is. Term√©szetesen nincs benne alkohol, parf√ľm, sz√≠nez√©k, parab√©n stb., a Benton ezeket mindig kihagyja.
ElsŇĎ r√°n√©z√©sre teh√°t t√∂k√©letesnek tŇĪnt, de az illat√°n kicsit meglepŇĎdtem. A lemos√≥ kr√©mes √°llag√ļ, sŇĪrŇĪ, feh√©r sz√≠nŇĪ, az illata pedig szappanra eml√©keztet… V√≠z hat√°s√°ra nagyon j√≥l habzik, √©s t√©nyleg csak egy pici kell belŇĎle, mert hihetetlen√ľl j√≥l tiszt√≠t. A lenti k√©pen sminket mosok le vele, m√©g arra is j√≥, jobban mondva ink√°bb csak arra… A szappanos √©rzet arcmos√°skor elŇĎj√∂n, ami engem zavar, n√°lam negat√≠vum, viszont minden szennyezŇĎd√©st elt√°vol√≠t, az biztos. Amit a legink√°bb √©rt√©kelek benne az az, hogy gyeng√©d √©s nem okot irrit√°ci√≥t, nem pirosodik tŇĎle ki a bŇĎr, de ez bizony nem hidrat√°l. Nem mondom, hogy teljesen kisz√°r√≠tja a bŇĎr√∂met, de fesz√ľl, amit nem szeretek, a szappanokra eml√©keztet…
J√≥ l√°tni, hogy a Benton √ļjabb term√©keket dob piacra, rem√©lem, hogy lesznek m√©g √ļjdons√°gok id√©n! Ez a lemos√≥ nem rossz, de nem is hozza a szok√°sos Benton minŇĎs√©get, nem mondhatom, hogy mindenkinek j√≥ lesz majd.
Innen:
vagy ebay
kremmania.hu

 

 

 

 

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 16 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)