Magyar English
Oh My Brush
mĂĄrcius 4, 2015

Benton Honest Cleansing Foam

Benton has released their first cleanser called Honest Cleansing Foam. Here’s my review! 🙂 | A Benton Honest Cleansing Foam nevƱ arclemosĂłjĂĄrĂłl Ă­rok ma nektek 🙂

 

ENGLISH:
The Benton Honest Cleansing Foam is the latest addition to the Benton skincare line and I really wanted to try it out. Benton is one of my favourite Korean brands, the ingredient lists of their products are always remarkably amazing. This new cleanser looked promising too: it contains many moisturizers, antioxidants and  anti-inflammatories. See the ingredients below!
The white, plastic tube (150 g) takes place in a white cardboard box, the packaging looks nice, clean and simple. The cream is white, thick and smells like soap… That made me doubt for a second because the last thing I want to use on my face is a drying soap. It lathers well, the foam can remove dirt, make up and oil, as I tried to demonstrate it in the pictures below 🙂 Therefore I like using it in the evening, my skin will be perfectly clean. The cleanser won’t cause irritation, redness or pimples, but it’s not for everyone. Let me explain! The problem is the following: this product doesn’t moisturize at all, it makes the skin tight, and I can’t recommend it for dry skin. I don’t mind using it in the evening but I prefer other, more moisturizing cleansers in the morning.
It’s nice to see Benton releasing more products!

Buy it here:
MAGYAR:
A Benton Honest Cleansing Foam az elsƑ arclemosĂł a koreai Benton kĂ­nĂĄlatĂĄban. Mivel a mĂĄrkĂĄt nagyon szeretem a gyönyörƱ összetevƑjƱ termĂ©keik miatt, ezĂ©rt mindenkĂ©pp szerettem volna kiprĂłbĂĄlni ezt is. Egy egyszerƱ, fehĂ©r dobozban Ă©rkezik, a tubus maga is fehĂ©r, erƑs mƱanyag, kĂ©nyelmes hasznĂĄlni, Ă©s egyĂ©bkĂ©nt 150 g-os!
Az összetevƑk szĂ©pek, rĂĄadĂĄsul lĂĄthatunk benne sok hidratĂĄlĂłt, antioxidĂĄnst Ă©s gyulladĂĄscsökkentƑt is. TermĂ©szetesen nincs benne alkohol, parfĂŒm, szĂ­nezĂ©k, parabĂ©n stb., a Benton ezeket mindig kihagyja.
ElsƑ rĂĄnĂ©zĂ©sre tehĂĄt tökĂ©letesnek tƱnt, de az illatĂĄn kicsit meglepƑdtem. A lemosĂł krĂ©mes ĂĄllagĂș, sƱrƱ, fehĂ©r szĂ­nƱ, az illata pedig szappanra emlĂ©keztet… VĂ­z hatĂĄsĂĄra nagyon jĂłl habzik, Ă©s tĂ©nyleg csak egy pici kell belƑle, mert hihetetlenĂŒl jĂłl tisztĂ­t. A lenti kĂ©pen sminket mosok le vele, mĂ©g arra is jĂł, jobban mondva inkĂĄbb csak arra… A szappanos Ă©rzet arcmosĂĄskor elƑjön, ami engem zavar, nĂĄlam negatĂ­vum, viszont minden szennyezƑdĂ©st eltĂĄvolĂ­t, az biztos. Amit a leginkĂĄbb Ă©rtĂ©kelek benne az az, hogy gyengĂ©d Ă©s nem okot irritĂĄciĂłt, nem pirosodik tƑle ki a bƑr, de ez bizony nem hidratĂĄl. Nem mondom, hogy teljesen kiszĂĄrĂ­tja a bƑrömet, de feszĂŒl, amit nem szeretek, a szappanokra emlĂ©keztet…
JĂł lĂĄtni, hogy a Benton Ășjabb termĂ©keket dob piacra, remĂ©lem, hogy lesznek mĂ©g ĂșjdonsĂĄgok idĂ©n! Ez a lemosĂł nem rossz, de nem is hozza a szokĂĄsos Benton minƑsĂ©get, nem mondhatom, hogy mindenkinek jĂł lesz majd.
Innen:
vagy ebay
kremmania.hu

 

 

 

 

TĂĄmogasd az oldalt!

ArcĂĄpolĂĄsi Rutinom 2020

Mindent A FĂ©nyvĂ©delemrƑl! + TĂ©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcåpolåsi Rutin

Archive

2021 76 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanĂșgy hasznĂĄlhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek Ă©s nem is lesznek felugrĂł Ă©s zavarĂł reklĂĄmok soha, Ă­gĂ©rem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)