Oh My Brush
március 9, 2015

BareMinerals Ready Foundation SPF20 | Egy Jó Ásványi Alapozó

Újravettem a BareMinerals Ready Foundation SPF20 alapozómat, csak más színben, ezért írnék róla még egyszer. Továbbra is nagyon szeretem, szívesen ajánlom, de lássuk a tesztet!

 

BareMinerals Ready SPF20 alapozó régi kedvenc nálam, idén újra is vettem. Szeretem, mert pillanatok alatt kész a smink, nagyon könnyű, de jól fed, félmatt, mert ad egy pici fényt, amitől természetesebb lesz a bőrön, a zsírosodást pedig visszafogja. Nagy a színválaszték, de van online segítség alapozóválasztáshoz a hivatalos oldalon, ami jó, mert csak netről tudjuk beszerezni.
Praktikus a csomagolás, SPF 20-szal véd a káros napsugárzás ellen két fizikai fényvédővel, az összetevőlista nem hosszú, épp ezért szeretem az ásványi alapozókat, alkohol, parfüm, egyéb irritáló anyag nincs benne.
Az R130 a legvilágosabb sárgás szín, ez nekem most télen jó, nyárra viszont világos lesz. Természetesen rózsaszínes árnyalatok is vannak egészen a legsötétebb színekig, mindenkire gondolt a Bare Minerals. A leírás szerint jól hidratál ez az alapozó, de inkább úgy mondanám, hogy nem szárít. Az olajos részeket (pl. T-vonal nálam) sokáig mattítja, a fedése közepes, de persze attól függ, hogy milyen ecsettel és mennyit viszünk fel. A nagyon tág pórusokat nem fogja eltüntetni, viszont szerintem ez akkor is remek alapozó a problémás bőrre (is).
Púderként is használható természetesen, ez is olyasmi, mint pl. a MAC Studio Fix púder, csak az utóbbiban nincs fényvédő. Mind a kettőt használtam már, alapozóként inkább a BareMinerals Ready jött be.
Mindig aláhidratálok, nagyon jól működik az összes krémemmel, fényvédőmmel, 14 g van benne, de nem jár hozzá szivacs (bár én amúgy is csak alapozóecsettel vinném fel).
Ezekről a brit oldalakról szoktam rendelni ingyenes postával:
Az mindig változik, nem írom oda, de ezeken az oldalakon szinte mindig van működő kuponkód, esetleg születésnapunkra küld a feelunique 5 fontos kedvezményt stb. Teljes áron sosem kell tőlük vásárolni, csak ezt akarom mondani 🙂 Sokszor pedig ajándék is jár a vásárláshoz, de ez is mindig változó. A lényeg:  imádom ezt a két webshopot! 😀

 

 

 

 

Színminta:

 

Világos, sárgás, látszik, hogy van egy pici fénye, ezért nem teljesen matt, az állaga pedig nagyon jó!

 

 

 

Támogasd az oldalt!

4 responses to “BareMinerals Ready Foundation SPF20 | Egy Jó Ásványi Alapozó”

 1. Phie says:

  használsz alá valamilyen primert? nem lesz túl hogy is mondjam…olyan hatása, mintha nagyon sok púder lenne rajtad? gondolkozok ennek az alapozónak a megvásárlásán nyárra, mert utazáshoz jól jönne (nem vonatkozik rá a folyékony anyagokra szóló megszorítás) de azt olvastam, hogy primert érdemes hozzá használni, és akkor meg már ugyanott vagyok megint…

 2. Viktória says:

  A képen nincs alatta semmi, de szinte mindig kenek alá valami krémet, ami majd jó alap lesz. A fényvédőim ilyenek, pl. a Paula's Choice-os, azzal a legszebb rajtam, de külön primert nem használok már soha, elég annyi szilikon, ami az arckrémekben van…
  Ásványi alapozók alá szeretek cc krémet vagy fényvédőt tenni, amikben van szilikon, úgy sokkal kevesebb alapozó kell és szebb is lesz a bőrön, nem "púderes"! 🙂

 3. Bello says:

  Erősen gondolkozom azon, hogy megrendelem, de nem volt még szerencsém ásványi alapozóhoz és a kép alapján el sem tudom képzelni milyen lehet. Úgy tűnik olyan, mint egy kompakt púder, de akkor nem értem, hogy hogyan tudod felvinni ecsettel? Vagy inkább krémesebb? Köszi!

 4. Viktória says:

  Kompakt púder, csak ennek jobb a fedése, mint egy "sima" púdernek. Ecsettel vagy szivaccsak tudod felvinni (én kifejezetten erre való tömöttebb ecsetet használok, nem púderecsetet). Úgy kell kezelni, mint bármelyik más alapozót, csak ez por (arcmosás, hidratálás/fényvédő, aztán száradás után mehet fel az alapozó). Remélem, így könnyebb elképzelni 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)