Oh My Brush
március 9, 2015

BareMinerals Ready Foundation SPF20 | Egy Jó Ásványi Alapozó

Újravettem a BareMinerals Ready Foundation SPF20 alapozómat, csak más színben, ezért írnék róla még egyszer. Továbbra is nagyon szeretem, szívesen ajánlom, de lássuk a tesztet!

 

BareMinerals Ready SPF20 alapozó régi kedvenc nálam, idén újra is vettem. Szeretem, mert pillanatok alatt kész a smink, nagyon könnyű, de jól fed, félmatt, mert ad egy pici fényt, amitől természetesebb lesz a bőrön, a zsírosodást pedig visszafogja. Nagy a színválaszték, de van online segítség alapozóválasztáshoz a hivatalos oldalon, ami jó, mert csak netről tudjuk beszerezni.
Praktikus a csomagolás, SPF 20-szal véd a káros napsugárzás ellen két fizikai fényvédővel, az összetevőlista nem hosszú, épp ezért szeretem az ásványi alapozókat, alkohol, parfüm, egyéb irritáló anyag nincs benne.
Az R130 a legvilágosabb sárgás szín, ez nekem most télen jó, nyárra viszont világos lesz. Természetesen rózsaszínes árnyalatok is vannak egészen a legsötétebb színekig, mindenkire gondolt a Bare Minerals. A leírás szerint jól hidratál ez az alapozó, de inkább úgy mondanám, hogy nem szárít. Az olajos részeket (pl. T-vonal nálam) sokáig mattítja, a fedése közepes, de persze attól függ, hogy milyen ecsettel és mennyit viszünk fel. A nagyon tág pórusokat nem fogja eltüntetni, viszont szerintem ez akkor is remek alapozó a problémás bőrre (is).
Púderként is használható természetesen, ez is olyasmi, mint pl. a MAC Studio Fix púder, csak az utóbbiban nincs fényvédő. Mind a kettőt használtam már, alapozóként inkább a BareMinerals Ready jött be.
Mindig aláhidratálok, nagyon jól működik az összes krémemmel, fényvédőmmel, 14 g van benne, de nem jár hozzá szivacs (bár én amúgy is csak alapozóecsettel vinném fel).
Ezekről a brit oldalakról szoktam rendelni ingyenes postával:
Az mindig változik, nem írom oda, de ezeken az oldalakon szinte mindig van működő kuponkód, esetleg születésnapunkra küld a feelunique 5 fontos kedvezményt stb. Teljes áron sosem kell tőlük vásárolni, csak ezt akarom mondani 🙂 Sokszor pedig ajándék is jár a vásárláshoz, de ez is mindig változó. A lényeg:  imádom ezt a két webshopot! 😀

 

 

 

 

Színminta:

 

Világos, sárgás, látszik, hogy van egy pici fénye, ezért nem teljesen matt, az állaga pedig nagyon jó!

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)