Magyar English
Oh My Brush
februĂĄr 20, 2015

Vendégblogger | Tesztelj Koreai Termékeket!

Ez a poszt egy kicsit mĂĄs lesz… 🙂 VendĂ©gbloggereket keresek egy-egy poszt erejĂ©ig. Koreai termĂ©kek tesztelĂ©sĂ©hez szeretnĂ©k segĂ­tsĂ©get kĂ©rni tƑletek! 🙂

UPDATE!!!
Nagyon szĂ©pen köszönöm az e-maileket! Sokkal több olvasĂłt Ă©rdekelt, mint amire szĂĄmĂ­tottam, ezĂ©rt 4 helyett 5 csomagot kĂŒldök majd ki, de Ă­gy is sokaknak csalĂłdĂĄst kell okoznom 🙁 Azt pedig nagyon nem szeretek, de remĂ©lem, hogy nem bĂĄntok meg senkit! VĂ©letlenszerƱen vĂĄlasztottam egyĂ©bkĂ©nt, de mĂ©gis Ășgy, hogy lehetƑleg több korosztĂĄlybĂłl, Ă©rdeklƑdĂ©si körbƑl kerĂŒljenek ki tesztelƑk, mĂĄs-mĂĄs bƑrtĂ­pussal stb. Ha MagyarorszĂĄgrĂłl tudnĂ©k postĂĄzni, akkor biztosan több jelentkezƑt tudnĂ©k bevonni a tesztelĂ©sbe, de ezt most nem tehetem meg.
MegtisztelƑ, hogy ilyen sokan szerettetek volna a blogra Ă­rni, ezĂ©rt muszĂĄj elmondanom, hogy a lehetƑsĂ©g tovĂĄbbra is fennĂĄll. Ha valaki szeretne vendĂ©gposztot Ă­rni idevĂĄgĂł tĂ©mĂĄban, akkor Ă©n annak nagyon örĂŒlnĂ©k! 🙂

ImĂĄdom a mintĂĄkat, fƑleg akkor, ha koreai termĂ©kekrƑl van szĂł, de csak egy arcom van, nem tudok mindent tesztelni, ezĂ©rt jutott eszembe ez a posztötlet. VendĂ©gbloggereket keresek a blogra, ami annyibĂłl ĂĄll, hogy a kivĂĄlasztottaknak kĂŒldenĂ©k egy kis mintacsomagot, s a MintaMĂĄnia sorozatomon belĂŒl megĂ­rnĂĄk a vĂ©lemĂ©nyĂŒket a termĂ©kekrƑl.

Nem tudom, hogy hĂĄny olvasĂłmat Ă©rdekelne a dolog, de Ă©n Ășgy kĂ©szĂŒltem, hogy 4 vendĂ©gbloggernek tudok majd csomagot kĂŒldeni (bb vagy cc krĂ©m, fĂ©nyvĂ©dƑ, szĂ©rum, arckrĂ©m, ilyesmire lehet szĂĄmĂ­tani).
Ha Ă©rdekel, akkor Ă­rj e-mailt az ohmybrush KUKAC gmail.com-os cĂ­mre! Lehetsz blogger is (ha van blogod, kĂŒldd el a cĂ­mĂ©t!), de nem kötelezƑ, csak szeress Ă­rni, vĂĄllald, hogy megosztod a vĂ©lemĂ©nyedet a blogomon, Ă©s tudj jĂł minƑsĂ©gƱ fĂ©nykĂ©peket kĂ©szĂ­teni, ennyit kĂ©rek. 🙂

Ha van, akkor pĂ©ldakĂ©nt kĂŒldhettek egy bejegyzĂ©st (linket), amit ti Ă­rtatok, vagy ide vĂĄgĂł kĂ©pet, hogy könnyebben tudjak majd vĂĄlasztani. Köszönöm.

TĂĄmogasd az oldalt!

ArcĂĄpolĂĄsi Rutinom 2020

Mindent A FĂ©nyvĂ©delemrƑl! + TĂ©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcåpolåsi Rutin

Archive

2021 85 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanĂșgy hasznĂĄlhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek Ă©s nem is lesznek felugrĂł Ă©s zavarĂł reklĂĄmok soha, Ă­gĂ©rem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)