Magyar English
Oh My Brush
febru√°r 20, 2015

Vendégblogger | Tesztelj Koreai Termékeket!

Ez a poszt egy kicsit m√°s lesz… ūüôā Vend√©gbloggereket keresek egy-egy poszt erej√©ig. Koreai term√©kek tesztel√©s√©hez szeretn√©k seg√≠ts√©get k√©rni tŇĎletek! ūüôā

UPDATE!!!
Nagyon sz√©pen k√∂sz√∂n√∂m az e-maileket! Sokkal t√∂bb olvas√≥t √©rdekelt, mint amire sz√°m√≠tottam, ez√©rt 4 helyett 5 csomagot k√ľld√∂k majd ki, de √≠gy is sokaknak csal√≥d√°st kell okoznom ūüôĀ Azt pedig nagyon nem szeretek, de rem√©lem, hogy nem b√°ntok meg senkit! V√©letlenszerŇĪen v√°lasztottam egy√©bk√©nt, de m√©gis √ļgy, hogy lehetŇĎleg t√∂bb koroszt√°lyb√≥l, √©rdeklŇĎd√©si k√∂rbŇĎl ker√ľljenek ki tesztelŇĎk, m√°s-m√°s bŇĎrt√≠pussal stb. Ha Magyarorsz√°gr√≥l tudn√©k post√°zni, akkor biztosan t√∂bb jelentkezŇĎt tudn√©k bevonni a tesztel√©sbe, de ezt most nem tehetem meg.
MegtisztelŇĎ, hogy ilyen sokan szerettetek volna a blogra √≠rni, ez√©rt musz√°j elmondanom, hogy a lehetŇĎs√©g tov√°bbra is fenn√°ll. Ha valaki szeretne vend√©gposztot √≠rni idev√°g√≥ t√©m√°ban, akkor √©n annak nagyon √∂r√ľln√©k! ūüôā

Im√°dom a mint√°kat, fŇĎleg akkor, ha koreai term√©kekrŇĎl van sz√≥, de csak egy arcom van, nem tudok mindent tesztelni, ez√©rt jutott eszembe ez a poszt√∂tlet. Vend√©gbloggereket keresek a blogra, ami annyib√≥l √°ll, hogy a kiv√°lasztottaknak k√ľlden√©k egy kis mintacsomagot, s a MintaM√°nia sorozatomon bel√ľl meg√≠rn√°k a v√©lem√©ny√ľket a term√©kekrŇĎl.

Nem tudom, hogy h√°ny olvas√≥mat √©rdekelne a dolog, de √©n √ļgy k√©sz√ľltem, hogy 4 vend√©gbloggernek tudok majd csomagot k√ľldeni (bb vagy cc kr√©m, f√©nyv√©dŇĎ, sz√©rum, arckr√©m, ilyesmire lehet sz√°m√≠tani).
Ha √©rdekel, akkor √≠rj e-mailt az ohmybrush KUKAC gmail.com-os c√≠mre! Lehetsz blogger is (ha van blogod, k√ľldd el a c√≠m√©t!), de nem k√∂telezŇĎ, csak szeress √≠rni, v√°llald, hogy megosztod a v√©lem√©nyedet a blogomon, √©s tudj j√≥ minŇĎs√©gŇĪ f√©nyk√©peket k√©sz√≠teni, ennyit k√©rek. ūüôā

Ha van, akkor p√©ldak√©nt k√ľldhettek egy bejegyz√©st (linket), amit ti √≠rtatok, vagy ide v√°g√≥ k√©pet, hogy k√∂nnyebben tudjak majd v√°lasztani. K√∂sz√∂n√∂m.

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)