Magyar English
Oh My Brush
február 20, 2015

Vendégblogger | Tesztelj Koreai Termékeket!

Ez a poszt egy kicsit más lesz… 🙂 Vendégbloggereket keresek egy-egy poszt erejéig. Koreai termékek teszteléséhez szeretnék segítséget kérni tőletek! 🙂

UPDATE!!!
Nagyon szépen köszönöm az e-maileket! Sokkal több olvasót érdekelt, mint amire számítottam, ezért 4 helyett 5 csomagot küldök majd ki, de így is sokaknak csalódást kell okoznom 🙁 Azt pedig nagyon nem szeretek, de remélem, hogy nem bántok meg senkit! Véletlenszerűen választottam egyébként, de mégis úgy, hogy lehetőleg több korosztályból, érdeklődési körből kerüljenek ki tesztelők, más-más bőrtípussal stb. Ha Magyarországról tudnék postázni, akkor biztosan több jelentkezőt tudnék bevonni a tesztelésbe, de ezt most nem tehetem meg.
Megtisztelő, hogy ilyen sokan szerettetek volna a blogra írni, ezért muszáj elmondanom, hogy a lehetőség továbbra is fennáll. Ha valaki szeretne vendégposztot írni idevágó témában, akkor én annak nagyon örülnék! 🙂

Imádom a mintákat, főleg akkor, ha koreai termékekről van szó, de csak egy arcom van, nem tudok mindent tesztelni, ezért jutott eszembe ez a posztötlet. Vendégbloggereket keresek a blogra, ami annyiból áll, hogy a kiválasztottaknak küldenék egy kis mintacsomagot, s a MintaMánia sorozatomon belül megírnák a véleményüket a termékekről.

Nem tudom, hogy hány olvasómat érdekelne a dolog, de én úgy készültem, hogy 4 vendégbloggernek tudok majd csomagot küldeni (bb vagy cc krém, fényvédő, szérum, arckrém, ilyesmire lehet számítani).
Ha érdekel, akkor írj e-mailt az ohmybrush KUKAC gmail.com-os címre! Lehetsz blogger is (ha van blogod, küldd el a címét!), de nem kötelező, csak szeress írni, vállald, hogy megosztod a véleményedet a blogomon, és tudj jó minőségű fényképeket készíteni, ennyit kérek. 🙂

Ha van, akkor példaként küldhettek egy bejegyzést (linket), amit ti írtatok, vagy ide vágó képet, hogy könnyebben tudjak majd választani. Köszönöm.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)