Oh My Brush
február 22, 2015

SpaRituals | Primer, Alaplakk, Fedőlakk Szett

Ahogy ígértem, jön még pár SpaRituals poszt. Ebben egy olyan szettet mutatok be, amiben a következőket találjuk meg: primer, alap- és fedőlakk. Truebond Manicure System.

A SpaRitual Truebond Manicure System egy 3 db 5 ml-es lakkból álló szettet is magában foglal: primer, alap- és fedőlakk egy csomagban. Körömfestéskor ezek nagyon hasznosak, főleg nekem, ugyanis eléggé barázdáltak a körmeim. A márkáról: nem tesztelnek állatokon, nagyrészt bio és fair trade alapanyagokkal dolgoznak, nem használnak parabéneket, kőolajszármazékot stb., tehát az összetevőkre is nagy figyelmet fordítanak. 
A primer (step 1) nagyon gyorsan szárad, matt lesz, feltölti a barázdákat, egyenletesebb lesz a köröm felszíne (ennek az ecsete szerintem nem annyira tömött, mint a többié, ami nem zavaró, de meg akartam említeni). Erre már egyből szoktam is kenne az alaplakkot (step 2), ami színtelen, gyorsan szárad, jó alapot ad majd a körömlakknak. Elmondhatom, hogy megspórolnak egy réteget, kevesebb lakkot kell majd használnom ahhoz, hogy szépen és teljesen fedjen majd a felkent színes lakk, ami megtartja a fényét. A fedőlakkot (step 3) viszont nem tudtam használni: alapból kevesebb volt az üvegben, ez a képen is látszik, ekkor még bontatlanok voltak, de sajnos a lakk állaga is kb. a ragasztóhoz áll közelebb. Nyúlik, ragad, felkenve rettenet. Biztos vagyok benne, hogy nem így kellene kinéznie, ha pedig nem tesztelésre kaptam volna, akkor persze szólnék a webshopnak, biztosan kicserélnék. 
Magával a szolgáltatással nagyon elégedett vagyok egyébként, még a holland címemre is elküldték a termékeket (ez ritka!), gyorsan megkaptam, biztonságban ideért a csomag. 🙂 A szettet is nagyon szeretem, ilyen jó alaplakkom (és primerem) még nem volt (a primer ecsete kicsit lehetne ugyan nagyobb), ezeket teljes méretben is érdemes megvenni, de 5 ml is elég lesz nekem egy jó ideig. 🙂
Megvásárolható itt:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)