Oh My Brush
február 16, 2015

Playboy | Play It Sexy Pin Up Kollekció | Parfüm, Deo, Tusfürdő

Megjelent az új Playboy kollekció: Play It Sexy Pin Up, ami külsőre egyből megfogott, csinos a csomagolás. Három terméket teszteltem: parfüm, deo és tusfürdő.

Idén februárban új Playboy kollekció került a polcokra, ami a Play It Sexy Pin Up névre hallgat. A külső nagyon szép: rózsaszín, csinos, csajos, minden jól záródik, a csomagolás rendben van. A leírás szerint ez egy nagyon érzéki, csábító illat, kicsit fűszeres, amivel egyetértek, tényleg inkább keleties, de a benne lévő gyümölcsök és virágok nagyon érdekessé teszik a kompozíciót.
Fejillat: pink grapefruit, mézédes mandarin
Szívillat: bazsarózsa, lédús őszibarack, osmanthus
Alapillat: pacsuli, praliné, vanília
A parfüm (EDT) a kedvencem, bár körülírni nem egyszerű, de szerintem ez sikerült a legjobban: kellemesen fűszeres, de nem túl erős vagy hivalkodó, izgalmas illat, a tartóssága rendben van. Számomra ez pont az a parfüm, amit évszaktól vagy alkalomtól függetlenül bármikor szívesen hordok, bárkinek tudom ajánlani, szagoljátok meg az üzletekben! 🙂 A deo spray is jól sikerült, nincs rá panaszom, ráadásul nem fogja be a ruhát egyáltalán: tesztként ráfújtam a fekete pulóveremre, de meg sem látszik! 🙂 A Flirty Coconut (ez nagyon tetszik, bár először azt olvastam, hogy filthy…, gondoltam magamban: wow, milyen nevek vannak itt :D) névre keresztelt tusfürdő illata viszont lehetne kicsit erősebb és tartósabb, nem is hidratál. Inkább nyárra tudom elképzelni, amikor valami könnyű, zselés tusfürdő elég is, ráadásul az illat is inkább nyárias az orrom szerint 🙂
Kicsit visszarepít egyébként időben engem ez a kollekció, mert életem legelső illata egy ehhez hasonló, keleties-fűszeres parfüm volt, amit imádtam. 🙂 Ajándékba is el tudom képzelni ezeket a termékeket a szép csomagolás és a kellemes illat miatt.
Ajánlott fogyasztói árat is tudok mutatni nektek:
Play It Sexy Pin Up EDT 30 ml 2199 Ft
Play It Sexy Pin Up DNS 75 ml 2199 Ft
Play It Sexy Pin Up tusfürdő 250 ml 839 Ft
Play It Sexy Pin Up deo 150 ml 949 Ft

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)