Oh My Brush
február 14, 2015

Kedvenc Parfüm | Nina Ricci Nina & Calvin Klein Eternity

Két olyan parfümöt mutatok be, amik évek óta a kedvenceim közé tartoznak, s amiket mindig újra is veszek 🙂 Nina Ricci Nina és Calvin Klein Eternity.

Több olyan parfüm is van, amit nagyon-nagyon szeretek, néhányhoz pedig mindig vissza is térek. A következő két illatot többször is újravettem már, szívesen ajánlom tehát nektek is, bár szerintem nem nagyon szorulnak bemutatásra, régi motorosok már 🙂 
A ’87-es, ugyanerre a névre hallgató illatot cserélték le erre 2006-ban, amit  Olivier Cresp és Jacques Cavallier alkotott meg közösen. A siker nem maradt el, ráadásul további kiadások is születtek a későbbiekben. Édes, virágos-gyümölcsös parfüm ez, ami szinte mindenkit magával ragad már elsőre. Nem tudtam róla semmit, amikor egyszer megpillantottam a csinos kis üveget a parfümériában, a következő pillanatban pedig már nyúltam is felé, többet nem tudtam kiverni a fejemből, a mai napig imádom ezt az illatot. Virágok és gyümölcsök tökéletes harmóniában élnek egymással benne:
fejillat: amalfi citrom, lime
szívillat: Granny Smith alma, bazsarózsa, praliné, csattanó maszlag
alapillat: almafa, pézsma, cédrusfa
Szerintem ez egy klasszikus, elegáns, finom parfüm, ami kb. mindenkihez illik, könnyű beleszeretni, ezt ajándékba is nyugodtan merném adni.
Calvin Klein Eternity | megvásárolható itt ingyenes postával vagy itt
Az 1988-as Eternity-t Sophia Grojsman alkotta meg Calvin Klein esküvőjének tiszteletére, ami a szeretet, család és béke illattá foglalt jelképe kívánt lenni. Ennyi év távlatában is rendkívül népszerű, különlegesen ötvözi a virágos, zöld és fűszeres jegyeket egyszerre. Számomra friss, virágos, határozott illat, ami egyben könnyű és tartós is.
fejillat: citrus, mandarin, frézia, zsálya
szívillat: liliom, szegfű, ibolya, jázmin, nagy büdöske, gyöngyvirág, rózsa, nárcisz
alapillat: szantálfa, borostyán, pacsuli, zsálya, kunkor
Az Eternity szerintem egy tiszta, friss, kellemes illat, amit szintén könnyű megszeretni, de valahogy úgy érzem, hogy inkább a 20+ korosztálynak tetszik majd inkább.
Melyik a kedvenc illatotok? Melyik parfümöt vettétek már újra? 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)