Magyar English
Oh My Brush

Giveaway | Nyereményjáték | Koreai Maszk Csomag

Giveaway: win Korean masks! | Mit szólnátok egy koreai maszkokból álló ajándékcsomaghoz? 🙂 Ezt nyerheti most meg az egyik olvasóm! 🙂 Nyereményjáték koreai maszkokért!


Winner/NYERTES: eyeye
Gratulálok! 🙂

It’s time for a giveaway! I have a gift set for you: 7 Korean sheet masks from the following brands: Etude House, Holika Holika, Nature Republic, Yet, Foodaholic, SNP and Onl.
I would like to give them to one of my readers. All I ask for is a comment: tell me anything about my blog. Why do you like/dislike it, what are your favourite posts etc.? I’ll randomly select a winner in 7 days. Please let me know your e-mail address too in the comments. Good luck!
Giveaway is open internationally!
Szeretnék egy koreai maszkokból álló csomagot odaadni valamelyik olvasómnak. 7 db maszkot láthattok a következő márkáktól: Etude House, Holika Holika, Nature Republic, Yet, Foodaholic, SNP és Onl.
A kommentelők között sorsolok majd egy hét múlva. Ha megadjátok az e-mail címeteket, akkor könnyebben elérem majd a nyertest. 
A bloggal kapcsolatban írj nekem bármit! Pl. miért szereted, kedvenc posztok, mit hiányolsz, mit nem szeretsz, BÁRMI! 🙂 Véletlenszerűen sorsolok majd ki valakit, nem az számít, hogy mit írsz! 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)