Magyar English
Oh My Brush
január 15, 2015

LEZÁRVA! Nyereményjáték | Szemüveg Az Internetről? | Opti24.hu

Szemüveget az internetről is rendelhetünk, ráadásul már egy magyar oldalról is megtehetjük mindezt! Kipróbáltam az Opti24.hu-t!

Nem először rendelek szemüveget az internetről (sőt, a barátom, családtagok is ellesték ezt már tőlem 😀 ), ez a sokadik keretem már, de magyar oldalról még csak most hallottam először, amikor az Opti24 online optika felvette velem a kapcsolatot. 
Árulnak mindent, amire szükségünk lehet: szemüveg távollátáshoz, olvasáshoz, sportoláshoz, dipotriás napszemüvegek is vannak stb. A dipotriás szemüvegek többsége 19.900 Ft-ba kerül, a gyártás eltart egy ideig (nekem 2 hét volt), a szállítás viszont gyors (GLS futár). Amint láthatjátok, holland címre is megkaptam, tehát nemcsak Magyarországról lehet rendelni.
Ha már megvan, hogy kb. milyen keretet szeretnénk, tudjuk az adatainkat is (dioptria, pupillatávolság (utóbbit otthon is lemérhetjük) stb.), akkor az interneten sem lesz nehezebb szemüvegkeretet találni, mint a boltokban!
Írtam már nektek, hogy nagyon szeretnék egy nagyobb, vastagabb, sötét keretes szemüveget, ezért választottam a Bergama keretet. Először a Santos-t akartam, de végül úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és olyat rendelek, amit normál esetben nem, mert így legalább változatosabb szemüvegeim vannak, nem mind egyforma (csak két forma tetszett eddig egész életemben, mindig olyanokat veszek…) Ez a keret nagyon könnyű műanyagból készült (ez csalódás és az egyetlen negatívum, de én nem néztem meg az adatoknál a súlyt… Viszont van 30 napos visszavásárlási garancia, ha úgy döntenénk), a szára is vékony (a többi szemüvegem szára vastag, gondoltam most kipróbálok valami mást), ha erősebb műanyagot vagy fémet kerestek, akkor az adatlapon figyeljétek a súlyt is, az árulkodik erről. 🙂
Egy kis segítség azoknak, akik vásárláson gondolkodnak: apróság, de nagyon fontos az orrtámasz! Az enyémen nincs, általában ez nem okoz gondot, de az az igazság, hogy nem árt, ha van! A másik: a fotók élethűek! Sajnos kinagyítani nem lehet őket (miééééért?), de a keret élőben is olyan, mint az oldalon. Saját képünket is feltölthetjük, így “fel tudjuk próbálni” a kereteket. A 30 napos visszavásárlási garancia viszont megnyugtatja az embert, az biztos! 🙂
A vevőszolgálattal nagyon elégedett vagyok, több e-mailt is kaptam a szemüveg státuszáról, a csomagról, és segítőkészek az ott dolgozók. 
NYEREMÉNYJÁTÉK
NYERTES: Tóth Eszter (Az Opti24 felveszi feled a kapcsolatot). Gratulálok!

Most pedig egy kedves olvasóm szintén nyerhet egy szemüveget 25.000 Ft értékben! Ezen a linken jelentkezhettek:
A nyertes mellett minden résztvevő kap egy 2000 Ft-os vásárlási utalványt! 🙂
2015. január 31-ig tart a játék.
Ha tudok valamiben segíteni, írjatok nyugodtan! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)