Oh My Brush
január 28, 2015

SpaRitual Hot Blooded

Az első SpaRitual termék a blogon, ami nem más, mint a gyönyörű Hot Blooded körömlakk! 🙂 Vörös lakkból sosem elég, ez pedig egy nagyon szép szín!

December végén kaptam egy csomagot a www.sparitual.hu-tól, amiben egy ilyen gyönyörű lakk is lapult. Nem újdonság számomra a SpaRitual, ismertem már a márkát, de nem tudtam, hogy Magyarországon is kapható. Persze nemcsak körömlakkokat, hanem egyéb termékeket is megtalálunk a kínálatban (kéz-és lábkrémek, testápolók, balzsamok, maszkok, gyetyák stb.), a webshopban megtaláltok mindent! 🙂 Nem tesztelnek állatokon, nagyrészt bio és fair trade alapanyagokkal dolgoznak, nem használnak parabéneket, kőolajszármazékot stb., tehát az összetevőkre is nagy figyelmet fordítanak. 
Ma a SpaRitual Hot Blooded (állandó kollekció része) névre hallgató körömlakkról mutatnék pár képet, mert megérdemli! Azt tudjátok rólam, hogy vörös/piros lakkokat nagyon szeretem, van pár árnyalat, amit igazán magaménak érzek, ez is egy ilyen. Azt mindenképp meg kell említenem, hogy egyetlen vastagabb rétegben teljesen fed! Van alatta persze SpaRitual alaplakk és primer (ha nincs, akkor egy réteg sem rossz, de azért érdemes ráhúzni még egyet). Fedőlakk nincs felette, mégis szép fényes maradt, ez az egy réteg pedig hamar szárad, jó az állaga (a folyékonyabb felé hajlik), tökéletes. 15 ml-es, ezért egy ideig nem lesz szükségem még egy vörös lakkra, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az alaplakkról és társairól külön szeretnék írni, hamarosan jön majd még egy bejegyzés! 🙂
Webshop:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)