Magyar English
Oh My Brush
január 14, 2015

Paula's Choice RESIST Új Termékcsalád Zsíros-Kombinált Bőrre

MintaMűnia | Új RESIST termékcsaládot dobott piacra a Paula’s Choice, ami zsíros-kombinált bőrre készült. Néhány terméket ki is próbáltam.

 

Az eredeti RESIST termékek tele vannak minden földi jóval, amire egy bőrnek szüksége lehet, de a zsíros-kombinált bőrűek inkább a könnyebb, mattító termékeket keresik. Ezért alkotta meg Paula és a csapata az új RESIST vonalat (világoskék színű), ami egyre inkább kibővül. Mostanában jelent meg pár újdonság, s mivel én vagyok a célközönség, ezért rendeltem a mintacsomagból.

Azt előre leszögezem, hogy a Paula’s Choice márkával szemben nagyok az elvárásaim az egyre magasabb árak (most emeltek januárban) és az eddigi nagyon jó tapasztalataim miatt. Első látásra új termékek az “unalmas” kategóriába tartoznak, mert egy arclemosó vagy tonik ritkán lesz “csodaszer” vagy “must have”, de egy jó fényvédőre, lemosóra stb., mindenkinek szüksége van, megéri kutatni a tökéletes után! 🙂

  1. Az arclemosó sűrű, krémes, nagyon jól habzik és tisztít, kevés kell belőle, illata szinte nincs. Nem hidratál, de nem is szárítja a bőrt, ezért zsíros-kombinált bőrre tényleg telitalálat lehet, főleg nyáron, amikor zsírosabb a bőrünk. Megvenném teljes méretben?Talán, de inkább akkor az Earth Sourced lemosónál maradnék, mert kicsivel olcsóbb, több van benne, de teljesen jó kombinált-zsíros bőrre is!
  2. A 2%-os BHA rendben van, bár az illata nem túl jó, de nem is vészes. Számomra olyan, mint a CLEAR vonal 2%-os BHA-ja, csak ennek az összetevőlistája kicsit extrább, s mintha ez a Resist-féle BHA gyengédebb lenne (talán más a pH-ja? –  szerk.: megnéztem, igen, ennek kicsit magasabb). Megvenném teljes méretben? – Talán! Az összetevők nagyon tetszenek, de az az igazság, hogy az összes eddig próbált PC BHA-val elégedett vagyok.
  3. A tonik színtelen folyadék, egyből felszívódik, különösebb hatása egyből nincs, pedig gyönyörű összetevőket tartalmaz. A két minta nem győzött meg arról, hogy nekem ezt mindenképp be kell szereznem, de én amúgy sem használok mindig tonikot, ezekből nem szoktam drágát venni. Megvenném teljes méretben? – Talán. Az árából valószínűleg mást vennék a PC-től vagy akkor már inkább a sötétkék RESIST tonik lenne a befutó, az annyira jó! 🙂
  4. Ami még nekem teljesen új volt, az az SPF 50-es fényvédő. Fehér színű, eléggé folyékony, tipikus fényvédő illattal, de nem túl erős, nem kell tőle tartani, sminkelni jó volt rá, problémát nem okozott két használat alatt. Tényleg gyorsan felszívódik és mattít, de hidratált is egy kicsit, szóval mindent tud, amit elvárhat az ember tőle. Megvenném teljes méretben? – Talán nyárra! Mindennapi használatra SPF 30-at választok inkább.
  5. Aki matt bőrt szeretne, de egy kis extrát is elvár, annak az SPF 30-as fényvédőt ajánlanám. Ezt meg is vettem teljes méretben, s egyébként nem is új, mert régóta a piacon van, majd írok róla külön is. Szerintem ezt a terméket tényleg jól összerakták: fényvédő, szép összetevők, szebb bőrkép, mert kicsit színezett, matt, gyorsan felszívódik, tökéletes sminkalap, mi más kell még? 😀 Megvenném teljes méretben? – Már megvettem! 🙂
  6. Az antioxidáns szérumról pedig már volt teszt a blogon, de az biztos, hogy a zsíros-kombinált bőrűek ettől jobbat nem kívánhatnak: tele van csupa olyan összetevőkkel, amire szüksége van a bőrünknek, de nincs zsíros, szilikonos érzet, hamar felszívódik, fantasztikus kis termék! 🙂 Ráébresztett, hogy a szérum szó nem egyenlő az olajokkal, szilikonnal teli termékekkel (száraz bőrre jók, de zsírosra túl sok), hanem találhatok az én bőrtípusomra valót is! Megvenném teljes méretben? – Már megvettem, nem bántam meg! 🙂
Örülök, hogy a zsíros-kombinált bőr egyre nagyobb figyelmet kap a Paula’s Choice-nál, a termékek jól sikerültek, magam is használok párat, a mintáknak hála, pedig letesztelhetünk mindent, hogy megtaláljuk a legjobbat a bőrünk számára. A fényvédőket és a szérumot nagyon tudom ajánlani, egy elég nagy űrt töltöttek be, végre a mi bőrtípusunkra is készült pár valóban jó termék!

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)