Magyar English
Oh My Brush

NEW | O.S.T. Vitamin C Serum 21.5 | Megújult Szuper Összetevőkkel!

Az új O.S.T. C vitaminos szérum megújult, az összetevők sokkal szebbek! | The brand new O.S.T Vitamin C serum is available now!

ENGLISH:
The new and upgraded O.S.T. Pure Vitamin C Serum 21.5 has been released and it looks very promising! If you compare it to the older version (one of the most famous vitamin C serum on the market: O.S.T. Vitamin C 20, I loved it too) you can see the difference: the ingredient list is great, it doesn’t contains alcohol anymore or any irritant, plus now it has 21.5% Vitamin C! It looks perfect and I can’t wait to read the first reviews!
The serum is available at WishTrend:Ingredients/Összetevők:
Hippophae Rhamnoides Water, Ascorbic Acid, Sodium Lactate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol


MAGYAR:
Nem tudom, hogy miért nem figyeltem fel eddig az új O.S.T. Pure Vitamin C 21.5 szérumra! Teljesen megújult, ami az összetevőket illeti, rendkívül ígéretes, ugyanis az eddigi mumus, az alkohol már nincs benne! Az eddigi O.S.T. Vitamin C 20 szérum is sokak kedvence volt, én is nagyon szerettem, de most már 21.5%-ban tartalmaz a termék C vitamint! Az összetevők között sok a hidratáló, van gyulladáscsökkentő, B5 vitamin, irritáló anyag pedig nincs. 
Egyelőre csak a WishTrend webshopban kapható:

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)