Oh My Brush
január 20, 2015

MUST HAVE | Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream

If you need an inexpensive, skin friendly moisturizer, then you’ve just found it! 🙂 Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream | Egy újabb kedvenc a Mizon-tól: Hyaluronic Ultra Suboon Cream.

ENGISH:
Mizon is a great Korean brand because they create affordable and great products. The Hyaluronic Ultra Suboon Cream is worth mentioning because it has turned out to be one of my favourites. 🙂 The cream itself is white, easy to apply and it absorbs fast. The tube contains 45 ml and it cots $5.80. Yes, you’ve read it right, it’s incredible how inexpensive this product is 🙂
Let me start by saying that it contains no alcohol, fragrance, parabens etc. The ingredients are amazing: hyaluronic acid (30%) is one of the best moisturizers but you can find many other hydratating ingredients too in this cream, as well as vitamin B5 and adenosine (anti-inflammatory). Sounds promising, doesn’t it? 🙂 I can assure you that it has never irritated my skin, and never caused acne or any problems! I love how quickly it absorbs, makes my skin moisturized but not oily and smooth. I use it as a day and night cream too, depending on the needs of my skin, and it’s my eye cream as well, that’s how versatile the Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream is! 🙂
This product is perfect for people with oily, combination and normal skin (if you have dry skin, you’ll prefer it in the summer), would fit anyone’s skin care routine and it’s highly recommended!
Rating: 5/5, I love it! 
 
Where to buy? 
Mizon Hyaluronic Ultra Suboon cream at JOLSE $5.80
You’ll get $3 when you sign up and you can collect store credit with your purchases!
MAGYAR:
Azért szeretem a koreai Mizon márkát, mert nagyon jó, de pénztárcabarát terméket gyártanak, az egyik ilyen a Hyaluronic Ultra Suboon Cream. A krém fehér, illata nincs, könnyen felszívódik, nincs zsíros érzet, 45 ml-es tubust kapunk $5.80-ért. Igen, jól olvastátok, hihetetlenül olcsó! A tubusos megoldás a legjobb egyébként krémeknél, mert nem nyúlkálunk bele, nem éri fény stb., de mit is rejt az egyszerű, de szép csomagolás? 🙂 Kezdjük azzal, hogy nagyon szépek az összetevők, nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot, mesterséges színezéket, parabéneket stb. A víz után a hialuronsav kapott helyet benne (30%), de ezen kívül még rengeteg más hidratálót is látunk benne. A B5 vitaminnak és a gyulladáscsökkentőnek (adenosine) is örülhetünk, nagyon ígéretesnek tűnik első pillantásra.
A hatásával nagyon elégedett vagyok, tökéletes krém az  én bőrtípusomra: hidratál, de nem lesz tőle olajos a bőr, hamar felszívódik, ez minden zsíros-kombinált bőrű vágya, nem? 🙂 Ebből már kikövetkeztethető, hogy nagyon száraz bőrre ez a termék nem biztos elég, de mindenki másnak nyugodt szívvel ajánlom. Nem okozott irritációt, pattanást, problémát, egyszerűen csak teszi a dolgát, tökéletes arckrém, ha fontos számunkra a minőség és a pénztárcabarát ár is. Nappalra vagy éjszakára, sminkelni is jól lehet rá, egyszerűen nem tudok negatívumot felhozni, ez egy szuper termék, ha általános hidratálókrémet keresünk kombinált, zsíros, normál bőrre. 
Értékelés: 5/5
Hol kapható?
Mizon Hyaluronic Ultra Suboon cream JOLSE webshop-ban $5.80
$3 jár regisztrációkor, vásárlással pedig pontokat gyűjtünk, amit következő alkalommal felhasználhatunk.
vagy EBAY

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)