Magyar English
Oh My Brush
január 22, 2015

Haul | Honest Skin | Koreai Termékek

I’d like to introduce you another Korean webshop: Honest Skin. | Egy újabb koreai webshopot szeretnék bemutatni: Honest Skin.

ENGLISH:
I’d like to write about Honest Skin because of several reasons. First of all, it’s a Korean webshop where you can find everything but what makes them really special is the discounted prices! 40-80% off sounds great to me, you can collect points and the shipping cost is reasonable.
I was lucky and won a surprise package with the following items: Iope Super Vital Cream VIP Special Gift set which contains 5 products. I’ve heard about this brand but I have never tried any of their products, I’m pretty excited! 🙂 Etude House is one of my favourite Korean brands, this lip tint (Color Lips-Fit) is super cute and long lasting! I was impressed. And last but not least, the Nature Republic Collagen HD Essential BB cream SPF 27 was placed in the box. Another confession: it’s my first Nature Republic item and I like it so far because the bb cream has a nice colour (yellow) and it feels very light on the skin.
I forgot to mention that everything was well wrapped in plastic and the package arrived fast. 🙂
 
webshop: Honest Skin
Get 3% off with coupon code: 3QD36IHEYH

MAGYAR:
A véletlen úgy hozta, hogy be tudok nektek mutatni egy újabb koreai online boltot, ráadásul kuponkód is van hozzá, így úgy döntöttem, hogy megérdemel egy külön bejegyzést. 🙂

Ennek a koreai webshopnak a neve nem más, mint Honest Skin. Természetesen náluk is kapható rengeteg márka, de az akciók mértéke igazán különlegessé teszi őket: a 60-80%-kal olcsóbb termékek eléggé izgalmasak! 🙂 Mindig valami más kapható ilyen olcsón, emellett lehet pontokat gyűjteni itt is, a postaköltség pedig teljesen korrekt ($5, ha 1-3 terméket veszünk stb.).
Ritkán van szerencsém, de tavaly nyertem náluk egy csomagot, amiben a következő termékek voltak: Iope Super Vital Cream VIP Special Gift (csak ebay-n találom jelenleg) szett 5 termékkel. A márkát ismerem, de soha nem vettem még tőlük semmit, így természetesen nagyon örülök, hogy kipróbálhatok pár krémet ettől a koreai high end márkától. Az Etude House-t senkinek sem kell bemutatni, az egyik kedvenc márkám, tőlük a Color Lips-Fit liptint volt a dobozban, ami meglepően tartós. Végül pedig a Nature Republic Collagen HD Essential BB krém SPF 27 lett az enyém, ami egy nagyon könnyű bb krém, a színe pedig világos és sárgás, csak a fedése nekem nem elég. Ez is egy olyan márka, amiről persze hallottam, de nem volt még tőlük semmim.
webshop: Honest Skin
3% kedvezményt adó kód: 3QD36IHEYH

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)