Magyar English
Oh My Brush
január 12, 2015

Feelunique Csomag + 2 Kuponkód 1-1 Olvasómnak!

A Feelunique csomagomban volt két kedvezményes kártya kuponnal, ezeket megosztanám veletek, hátha valakinek pont jól jön! 🙂

Nagyon sok dolgot rendeltem a Feelunique-ról mostanában (magamnak és ajándékba is), pedig akkor még nem is voltak akciók (jelenleg is várok egy csomagot 😀 ), most viszont már akár 50-70%-kal olcsóbban is vásárolhatunk! Wow!
Amint láthatjátok, megérkezett a Kenzo Flower In The Air parfüm <3 Illetve magamnak és a húgomnak is La Roche Posay termékeket rendeltem. Két kuponkód is volt a dobozban, az egyik 15% kedvezményt ad, a másikkal 5 fonttal olcsóbban vásárolhatunk. Megosztom, hátha valakinek pont jól jön, de amúgy is érdemes szétnézni a Feelunique oldalán a leárazások miatt! 🙂 Van náluk minden: Urban Decay, Real Techniques, YSL, La Roche Posay, theBalm stb., 10 font felett ingyenes a postázás, a csomag hamar megérkezik Angliából.

A 15%-os kódnál nincs vásárlási limit, az 5 fontosnál viszont van: 25 font. A leértékelt termékekre nem tudom, hogy érvényesek-e a kódok).

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)