Oh My Brush
december 19, 2014

TonyMoly Delight Petite Cotton BB Cream SPF36 | Olcsó, De Jó BB krém?

TonyMoly Delight Petite Cotton bb krém első verzióját nagyon szerettem, ezért a megújult termékre is kíváncsi voltam 🙂 Véleményem, előtte-utána képek a posztban! 🙂

A TonyMoly Dear Me Petite Cotton bb krém megújult kívül és belül is, a neve pedig Delight Petit Cotton bb krém lett. Az előzőt nagyon szerettem, sajnos már nem kapható, így az újat próbáltam most ki. 30 g-os, egyszerű tubusban érkezik, SPF 36 véd a káros napsugárzás ellen, a leírás szerint pedig természetesen mutat a bőrön, visszafogja a bőr zsírosodását, mélyen hidratál, simává teszi a bőrt, van benne többek között hawaii mélytengeri víz (??? minden esetre jól hangzik 😀 ), a színe pedig már nem szürkés, mint a régié (nem is volt annyira szürke szerintem…).
Tényleg természetes a bőrön, a tág pórusokat eltünteti, amennyire csak lehet, sima bőrfelszínt kapunk (nagyon tetszik, ahogy a bőrön kinéz), a fedése gyenge közepes, a színe sárgás, világos bőrre pedig jó! A krém elég sűrű, nehezebben kenhető (de ha aláhidratálunk, akkor nincs probléma), picit a Lioele Beyond the Solution bb krémre emlékeztet emiatt, de még talán illatra is (nagyon rég használtam a Lioele-t, lehet, hogy tévedek, a lényeg, hogy kellemes 🙂 ). A bőr zsírosodását egész jól visszafogja, viszont nem érzem hidratálónak, akármilyen csodavíz is van benne 😀 Nem bánom, mert épp ezért nem zsírosodik a bőröm annyira.
A fedése jó lenne, de a pattanások után maradt pigmentfoltokat nem fedi el annyira, mint én azt szeretném, egyébként szuper és még az ára is baráti! Egyetlen színben kapható, így a sötétebb bőrűeknek sajnos ez nem jó hír. SZERK.: közben felfedeztem, hogy #2 Dark Beige szín is van a piacon!
Nekem a régi verzió jobban tetszett, mert nagyobb volt a fedése, de egyébként szívesen használom ezt is, csak kell hozzá nekem korrektor.
Kinek ajánlom?
Világos, normál-kombinált (akár tág pórusú is) bőrre, nem túl sok bőrhibával, s azoknak, akik olcsó, de jó bb krémet szeretnének.
Ettől az eladótól vettem ebay-n:

Előtte – Utána 

A képen (a jobb fényviszonyok miatt) nagyon jónak tűnik a fedése, de ahogy fent is írtam, inkább gyenge közepes. 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)