Magyar English
Oh My Brush
december 11, 2014

Kedvencek | November 2014

Sokáig váratott magára a novemberi kedvences bejegyzés, de végre megszületett 😀 Néhány új termék egyből belopta magát a szívembe, de régi kedvencek is vannak ám! 🙂

Novemberi kedvencek
1. Hadalabo Hyaluronic UV Gel SPF50 teszt | megvásárolható itt
Egy cuki japán fényvédő! 🙂 Mivel gyakrabban használom a hámlasztókat egy ideje már, ezért kellett az SPF 50, nem volt mese. Az egyik kedvenc bőrápolással foglalkozó bloggerem kedvence, így kb. egyből meg is vettem, mert ami neki jó, az általában nekem is beválik. Ezzel sem volt másként, nagyon jó használni, hidratál, de könnyű a bőrön, az ára is jó, s végre Japán felé is nyitottam! 😀 Nem ezt használom minen nap, csak akkor, ha extra fényvédelemre van szükségem.
2. Etude House Stay Up Foundation teszt | megvásárolható itt
Szerintem ez a legjobb alapozó, amit eddig használtam! Mindent tud, amire szükségem van: jó nagyon világos bőrre, tartós, szép a bőrön, jó a fedése, kombinált bőrre ajánlanám. Teszt hamarosan!
Nem hiszem, hogy használtam más palettát mióta ez megérkezett. Minden szín megvan benne, amire szükségem van, főleg a matt oldal a kedvencem, egyszerűen tökéletes a számomra. A tesztet belinkeltem, nézzétek meg a színeket, nagyon szép! 🙂
Az enyém már a végén jár, nagyon szeretem, jó kis hámlasztó, most is ez van rajtam 😀 Valószínűleg felkapott termék lett, mert azóta felment az ára egy kicsit… Azért szeretem az AHA-t, mert látható változást hoz, ez a szérum pedig egyéb jótékony összetevőket is tartalmaz, a gyulladáscsökkentő hatásának különösen örülök. 
Két énem van: az egyik a sötét, a másik a nagyon világos pirosítókat szereti… Novemberben az utóbbi kerekedett felül 😀 A linkre kattintva láthatjátok a tesztet, pár napja tettem ki. Gyönyörű!
6. Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek teszt | megvásárolható itt
A kedvenc ecsetem pirosításhoz. Nagyon puha, nagyon jól végzi a dolgát, az összes pirosítóval jól működik (legyen az alig vagy nagyon pigmentált, ezzel tudom kihozni belőlük a legtöbbet). Az európai webshopnak hála pedig biztosan nem kell vámot fizetni, és hamar meg is kapjuk (a csomagolásra is nagyon ügyelnek).
Nem használom minden nap, csak amikor szükségem van rá, mert elég erős egy szer, de ezerszer gyengédebb a bőrhöz, mint a gyógyszertári verziók, így nem bánom, hogy Amerikából kellett rendelnem (a postaköltség húzós lehet). Ha semmi nem használ a pattanások ellen, erre számíthatok mindig.
8. Armani Code parfüm teszt | megvásárolható itt
Jaj, ez az illat! Imádom! Évekkel ezelőtt szúrtam ki a nyíregyi Müllerben, de az ára miatt mindig visszatettem a polcra. Végül csak az enyém lett (tavaly születésnapomra), sajnos már csak egy kevés van benne, de továbbra is fenntartom, hogy ez egy fantasztikus illat! 🙂
Szintén régebbi termék, már ebben sincs sok, de szerintem újraveszem, mert nagyon jó! Nem alapozáshoz, hanem púderezéshez használom, mert színben kicsit világos (nem gondoltam volna, hogy van olyan termék, ami világosabb a bőrömnél 😮 😀 ), vastagon nem jó, de púderként tökéletes. A fedése így is szuper, olajos bőrre remek, de legközelebb eggyel sötétebb árnyalatot választok 😀
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)