Oh My Brush
december 7, 2014

Etude House Princess Happy Ending Belle Blush

The most beautiful blush in my collection right now is the Etude House Princess Happy Ending Belle Blush. | A legszebb pirosító a gyűjteményemben jelenleg az Etude House Princess Happy Ending Belle Blush.

ENGLISH:
I fell in love with the Princess Happy Ending collection, I found the blushes especially pretty, but I wanted to read some reviews before placing an order. Well, the reviews have been positive because now I own a Etude House Princess Happy Ending Belle Blush too 🙂
This product is definitely the most beautiful piece of my collection, the packaging is fantastic, I don’t think I’ll through away the box, it’s just too pretty 🙂 The blush itself is lovely too, just take a look at the photos, you’ll understand what I mean 🙂
The blush is available in 2 shades: coral rose and pink rose, I chose the pink one. This is a pretty rosy shade, very unique in my opinion, but the picture doesn’t do it justice, it’s more beautiful in real life 🙂
The pigmentation is good, but the blush is quite sheer, so don’t be afraid, you can’t apply too much, it will always look natural on your skin. Well natural, but special, because it’s not a typical pink colour. I can imagine it on fair skin, the coral might look better or darker skin in my opinion, but let me know if I’m wrong! 🙂 I’m very happy with this blush, the quality is exactly what I expected, well done Etude House!
This is part of a limited edition, I’m not sure how long these products will be available.

Where to buy:
MAGYAR:
Amikor hírt adtam a blogon a Princess Happy Ending kollekcióról, már sejtettem, hogy a pirosítókba bele fogok szeretni. Teszt nélkül persze nem akartam ilyesmit venni, de a sok pozitív vélemény meggyőzött. Két színben kapható: rózsaszín és korall, mind a kettő gyönyörű szerintem.
Etude House Princess Happy Ending Belle Blush #1 Pink Rose színben: a csomagolás annyira tündéri, hogy a dobozt nem vagyok hajlandó kidobni, de maga a pirosító is csodaszép! A külsőségekkel tehát nincs baj, a szívünkbe lopja magát, de a színben sem csalódtam. Nem az a tipikus rózsaszín, szerintem ez az árnyalat abszolút különleges, nem is tudom leírni, talán a kép sem adja vissza az igazi szépségét. Pigmentált, de a szín nem erős, ezért nem fogunk vele bohócot csinálni magunkból (építeni kell), ez tipikusan olyan pirosító, amit csukott szemmel is jól fel tudnék vinni. Világos bőrön tudom leginkább elképzelni, mert nem egy sötét árnyalat, szépen fénylik a bőrön, természetes, de mégis különleges, legalábbis szerintem 🙂 A #2 Coral Rose talán univerzálisabb szín, mindenkinek jól áll.
Limitált darab, így nem tudom, hogy meddig lesz elérhető.
Az enyém a KollectionK webshop-ból van LINK
vagy ebay-n is megtaláljátok: Coral Rose #2 és Pink Rose #1

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)