Magyar English
Oh My Brush
december 4, 2014

Elfogyott | Újravenném? | November 2014

Novemberben a fürdőszoba polcáról kerültek ki leginkább az Elfogyott bejegyzés főszereplői: The Body Shop, Macadamia, Garnier, Andrélon stb. Újravenném ezeket?

A fürdőszoba üresebb lett, a képet elnézve, most már értem is, hogy miért 🙂 Szinte minden onnan került ki.
Igen, újravenném…
Shakira Wild Elixir parfüm teszt | megvásárolható itt
Tavaly kaptam ajándékba, nagyon szerettem ezt a parfümöt, mert keleties, fűszeres, az ilyen illatok mindig közel álltak hozzám. Eddig talán egy Shakira illat volt, ami nem tetszett, minden más jöhet! 🙂 Itt egyébként nem kapható egyik sem… :/
Háromszor vettem már újra, szeretem nagyon. Az összetevői jók (az illatanyagot kivéve), viszonylag könnyen beszerezhető, és az ára sincs az egekben, emellett jó termék, ezért biztosan használni fogom még a jövőben.
Rengeteg sminklemosót próbáltam már szemre, ez a jobbak közül való, az egyik kedvencem a drogériából. Bármikor újravenném, főleg akciósan 😀 Nagyon jól eltávolítja a sminket, nincs olajos érzet, nem irritál, nem látok tőle homályosan, szuper!
Újravenném, de…
The Body Shop Almond Body Butter teszt | megvásárolható itt
Nem ebben az illatban, de természetesen vennék még testvajat a TBS-tól. Ennek nem jött be az állaga, nagyon nem akart felszívódni, az illata is kicsit csalódás volt, túl édes (amúgy a mandula az egyik kedvenc illatom). Januárban vettem akciósan, ha jól emlékszem, így nem mondom, hogy rossz vétel volt, de pl. az argánolajos testápolóm ezerszer jobban tetszik 🙂
The Body Shop Blueberry Shower Gel teszt | megvásárolható itt
Nagyon sokáig elég egy ilyen tusfürdő, az illata ennek is finom, tartós, ahogy a márkától megszokhattuk. Ez határozottan jobb nyáron, mert ősszel már nem éreztem annyira izgalmasnak az illatot, de veszek még náluk tusfürdőt, az biztos, csak más illatban (jelenleg a Moringásat használom <3 ).
Ez az olaj annyira jó! Ápol, hihetetlenül puhává teszi a hajat, de nincs olajos érzet, az illata pedig WOW! Imádtam! Viszont tele van szilikonnal, sokan pedig a szilikonmentes termékekre szavaznak, így nekik persze ez nem jó, de mindenki másnak ajánlom, csak az ára elég húzós, azért is került ebbe a kategóriába 🙁
Nem venném újra…
Andrélon Care & Repair Créme teszt | megvásárolható itt
Sajnos tavaly télen sikerült pár olyan Andrélon terméket beszerezni, amik egyáltalán nem jöttek be, ez is ilyen volt. Ez egy egyszerű krém, ami védi a hajat, nem is kell kimosni, én a hajvégekre szántam, de nem tetszett, amit a hajammal művelt, így balzsamként használtam el, úgy teljesen jó! 😀 Viszont nem venném újra, az biztos.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)