Magyar English
Oh My Brush
november 26, 2014

Unboxing | WishTrend Csomag | Koreai Termékek | Black Friday Akció

I’ve got some new Korean products to show you, so let’s do an unboxing post! 🙂 | Újabb koreai termékek érkeztek: WishTrend rendelés.

Egy régebbi (talán két hónapja adtam le a rendelést, ha nem több) WishTrend csomagomat szeretném most megmutatni, mert jelenleg a Black Friday akció tombol náluk, talán találtok valamit, ami szimpatikus és jó áron van 🙂 November 30-ig tart.

Az O.S.T. C20 Serum C vitaminos szérumomat leejtettem, összetört, még szerencse, hogy nem volt már sok benne. Újravettem tehát, ez volt az a termék, ami miatt járt az ingyenes posta (a Black Friday akció miatt most nem él ez az opció, de egyébként mindig van pár termék, ami ingyenessé teszi a postázást), most ezen a héten 45%-os kedvezménnyel vásárolható meg! Nagyon lelkesen használtam hónapokig, aztán próbálkoztam más C vitaminos termékekkel, de egyelőre visszatértem ehhez (minden más szérum, amit kinéztem sokkal drágább 🙁 ).
Nagyon kellett egy jó fényvédő, hetekig keresgéltem, végül erre esett a választásom. A Tosowoong Soft Touch SPF 32 fényvédőből mintáim voltak, nagyon szerettem ezt a krémet, így megvettem teljes méretben is, egyébként nem drága teljes áron sem, ez is egy ok volt a vásárlás mellett.
A webshop saját beauty dobozokat is árul, az egyik ilyen a Bestseller Trial Kit, ami tele van mintákkal, és csak $3.99-be kerül. Azóta sajnos ez már nem elérhető, most látom 🙁
A következő kettő nem a csomag részre volt, de azért megmutatom. Tesztelésre érkezett két Klairs termék (a WishTrend saját márkája): a Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish arcradír (jelenleg 35%-kal olcsóbb!) és a Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil olajos lemosó, amit 25%-os kedvezménnyel kapunk meg a héten! Hamarosan jön a teszt! 🙂

Néhány kód, ami talán érdekelhet titeket:
$59 rendelés felett nincs postaköltség.
Mitesszer eltávolító ajándékba a WISHGIFTNOV2014 kóddal
$5 kedvezmény a 262126403 kóddal
Minden egyéb kód az oldalon megtalálható.

Néhány termék, amire érvényes a Black Friday akció:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)