Magyar English
Oh My Brush
november 9, 2014

Unboxing | Haul | Etude House | Koreai Termékek

Csomag érkezett Koreából tele Etude House termékekkel! Véletlenül sikerült így, de most már legalább tudom, hogy melyik a kedvenc koreai márkám… 😀 Paletta, alapozó, pirosító, tus stb.

Posztíráskor vettem észre, hogy csak az Etude House márkától rendeltem termékeket, pedig tényleg nem volt ez a szándékomban 😀 Persze, ez az egyik kedvenc márkám, így nem meglepő, de azért vicces egy kicsit 🙂
Rengeteg koreai webshopot fedeztem fel az utóbbi hetekben, hónapokban, mostanában ezeket böngészem inkább, ma pedig a KollectionK.com oldalról rendelt dolgokat mutatnám be.

A többségük újdonság, de limitált kiadás, ezért ebben a bejegyzésben szeretnélek megkérni titeket arra, hogy ha valamiről érdekelne teszt, akkor szóljatok, én pedig sietek vele. A csomag nem mostani, a termékek többségét már régóta használom, csak be kell fejeznem a posztokat 🙂
Kaptam két terméket ajándékba, az egyik egy TonyMoly Intense Galactomyces First Essence (de cuki neve van: Galactomyces!), aminek nagyon örülök, mintha olvastak volna a gondolataimban (ilyet akartam, csak a Missha-tól), a másik egy Holika Holika lakk (most télre ez a szín, annyira nem hoz lázba), és természetesen pár minta is lapult még a dobozban 🙂
A csomag tartalma:
Elég új, de találtam egy tesztet, ami után már adtam is le a rendelést, nagyon meggyőzött! Az első pillanattól fogva imádom, nem is értem, hogy miért nem próbálkoztam eddig koreai alapozókkal! Pure színben rendeltem meg, ami a legvilágosabb, de ebből legalább van sokféle árnyalat. Vagy itt: ebay-n.
Nagyon tetszett a Princess Happy Ending kollekció, nem is igazán tudtam választani, de a pirosítók a legszebbek szerintem. Gyönyörűséges, imádom nézegetni! 🙂 Vagy itt: ebay-n.
Kb. másfél éve néztem ki, tetszett, hogy egy highlighter szín is van benne (szemöldökcsont kiemelésére). Olyan sokszor pakoltam már ki-be a kosaramba, hogy most végre beadtam a derekamat 🙂 Vagy itt: ebay-n.
Ó, igen, ezt is mutattam már, a két új őszi Etude House palettát. Nagyon sokat gondolkoztam, hogy melyik is kell nekem a kettő közül (mind a kettő kell, nem arról van szó 😀 ), végül erre esett a választásom, ezt jobban ki tudom használni, bár a másik is izgalmas 🙂 Soha nem volt még koreai szemhéjpúderem, itt volt az ideje! 😀 Vagy itt: ebay-n.
Ezt a cukiságot soha nem láttam még, bár most látom, hogy ebay-n is van, csak drágábban. Olcsó volt, nem tudtam nemet mondani 🙂 Vagy itt: ebay-n.
Szintén régi kívánságlistás darab. Ezer éve nem volt ilyen típusú szemhéjtusom, ez pedig nem drága, több színben is kapható (barnát választottam). Vagy itt: ebay-n.
Másik kívánságlistás… Itt olcsóbb volt, mint ebay-n, én pedig szerettem volna egy minőségibb műszempillát, ami lehetőleg nem túl mű, így a 01 Volume-ra esett a választásom, ez nagyon természetes. Vagy itt: ebay-n.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)