Magyar English
Oh My Brush
november 14, 2014

ÚJ | Etude House Fantastic Color Eyes Bohemian Soul Paletta

Here’s my review of this gorgeous palette called Bohemian Soul by Etude House. | Az Etude House Fantastic Color Eyes paletták két színkombinációban jelentek meg, én a Bohemian Soul-t választottam.

ENGLISH:
Etude House released two palettes this fall: Fantastic Color Eyes Bloody Halloween and Bohemian Soul. I’m obsessed with natural colours, but I do love darker shades too, especially purple, so you can imagine how hard it was to choose one palette. The winner of this battle was Bohemian Soul and I’m very happy with my choice. 
The palette contains 6 eye shadows, one of them is creamy and it can be used as a lipstick or blush too! I don’t believe in multifunctional products but this one has surprised me: it works and it’s lovely!
The pigmentation of the eyeshadows is great, only one of them is matte, the rest has satin or frost/metallic finish, and the lightest colour is all about glitter! It needs light handed application to avoid fall outs but otherwise the quality of these eye shadows is great! I like using this palette, it’s small, good for travelling too, the consistency, shades and quality reminds me of my Urban Decay palettes by the way! 
These are limited edition palettes, don’t miss them out if you like them! You can see swatches and some makeup looks below! 🙂

I ordered mine here: KollectionK.com

MAGYAR:

A két új Etude House paletta közül nehéz volt választani, mert mind a kettő nagyon jól sikerült! Etude House Fantastic Color Eyes Bloody Halloween és Bohemian Soul néven találjátok meg őket az interneten. Hosszas gondolkodás után az utóbbi landolt a virtuális kosaramban, mert valljuk be, ezeket a színeket sokkal könnyebb a mindennapokban is kihasználni.
Életem első koreai szemhéjpúderei ezek, nagyon izgatott voltam, hogy milyenek is lesznek, de az Etude House mégis a kedvenc márkáim egyike, így tudtam, hogy tetszeni fognak, így is lett 🙂 6 szín közül egy krémes állagú, amit lehet szemre, ajkakra tenni vagy pirosítóként is használni. Ez a márka nagyon szereti a többfunkciós termékeket, ne lepődjünk meg ilyesmin 🙂
A szemhéjpúderek között van egy matt, ami egy nagyon szép világosbarna, satírozni is nagyon jól lehet, szuper az állaga! A többiben van egy kis csillogás, egy kis szaténfény, de az egyik igazi glitter party: a legvilágosabb, aminek nem sok színe van, inkább csak a glitter a lényeg. Ez nekünk, “nyugatiaknak” kicsit túl sok lenne nappalra, de bulis sminkhez miért is ne lenne jó? Egyébként más szemhéjpúderek felett annnnnnyira szép, különlegessé teszi őket, de a belső szemzugba is használom, egyedül szemöldök alá nem ajánlom.
A többi szemhéjpúder viszont nagyon szépen pigmentált, gyönyörű a színük, az állaguk is szuper, minőségi termékek, öröm velük sminkelni. Tudjátok rólam, hogy a nyugati márkák közül az Urban Decay a kedvencem, ha palettákról van szó, szerintem az Etude House szemhéjpúderek minőségben nem maradnak el ettől a színvonaltól. A csomagolás is tetszik, erős a kis paletta, de az applikátort nem próbáltam, mert sikerült úgy eltenni, hogy nem találom… 😀

Limitált darabok, az őszi kollekció részei voltak, de még van belőlük (szerk.: már csak ez kapható).
Értékelés: 4/5 csodaszép színek, pigmentáltak, könnyű velük sminkelni, a glitteressel viszont óvatosan kell bánni.
Az enyém innen van:
vagy ebay-n is megtaláljátok

SZERK.: már csak ez a paletta kapható, a másik mindenhol elfogyott, ahol kerestem 😮

1. kép: az utolsó, sötétbarna szín van a szememen, amit az első, világosbarna színnel satíroztam el. A belső szemzugban a fehér, csillogós van, de a kamera nem nem látta a csillogó darabkákat, így az nem tükrözi a valóságot.

2. kép: a két barnát használtam itt is a rózsaszínnel. A szemzugban lévő csillogó itt egy picit jobban látszódik.

3. kép: a krémes festék egy nagyon szép rúzs, ha az ajkakra kenjük, de pirosítóként is lehet használni.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)