Magyar English
Oh My Brush
november 28, 2014

My 10 Essentials

10 very important things in my life! 🙂 | 10 dolog, ami hozzátartozik a mindennapjaimhoz 🙂 My 10 Essentials.

1. Green Tea

Minden reggel iszom zöldteát a reggeli mellé (vagyis után). Le akartam szokni az energiaitalról, de kellett valami más, amiben van egy kis koffein, hogy felébredjek, így jött képbe a zöldtea. Hamar megszerettem, bár egyébként minden teát imádok, kivéve a narancsot, mert az olyan, mintha meleg fantát innék 😀 (a barátom kedvence…)

2. Laptop
Mindig is szerettem a számítógépeket, az internet pedig csak rátett egy lapáttal.

3. Candles

Imádom a gyertyákat, főleg az illatosabbakat 🙂 Vicces, de soha nem volt még semmim a Yankee Candle márkától. Tényleg annyira jobb, mint a többi? Pár napja nézegettem webshopokat, de jobban örülnék, ha boltban is megszagolhatnám őket, így nem rendeltem semmit. Még! 😀

4. Notebooks

Egy dolgot nem szeretek elektornikus módon csinálni, az pedig a jegyzetelés, ezért mindig van egy-két füzetem a gondolataimnak, fontos dolgoknak.

5. BB Creams
Mióta megismertem a koreai bb krémeket, nem igazán használok mást.

6. Mp3 Player
Én megmaradtam az mp3 lejátszóknál. Ami pedig a zenét illeti, nem is tudom mi lenne velem a napi adagom nélkül. Music is my religion.
Ó, egyébként a pop-rock-latin a kedvencem, a dance és hasonló műfajokkal pedig ki lehet kergetni a világból 😀

7. Scarves
Évszaktól függetlenül képes vagyok bármikor sálat hordani. A torkom elég hamar megfájdul, itt meg mindig fúj ez az őrült holland szél, kell a sál, de nem bánom 🙂

8. Cell phone

Nincs sok applikáció a telefonomon, de ami megvan, azt elég gyakran használom. Pl. játékok nem érdekelnek egyáltalán, de az instagram a mániám 😀 A 9gag is kedvencem volt hónapokig, de már lefekvés előtt inkább olvasok, és nem telefonozok, így nagyon régóta rá sem néztem.

9. Books
Mert olvasni jó! Pár napja feltöltöttem a virtuális könyvtáramat pár most népszerű alkotással (Gone Girl, If I Stay, Eleanor & Park, The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared stb.), remélem jók lesznek 🙂

10. Fossil Watch
Ékszert nem igazán hordok, de az órámat nagyon szeretem.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)