Oh My Brush
november 4, 2014

MintaMánia | ♥ Missha Time Revolution Night Repair Ampoule ♥

Kipróbáltam a híres és népszerű Missha Time Revolution Night Repair Ampoule szérumot, a poént pedig lelövöm előre: NAGYON jó! ♥

A Missha nemcsak a bb krémekről, hanem a bőrápolási vonaláról is híres, ráadásul népszerű nyugati krémeket is szeretnek “lemásolni”, koreaivá alakítani (szokás szerint felturbózták az összetevőlistát). Így történt ez az Estée Lauder Advanced Night Repair szérum esetében is, megszületett a Missha Time Revolution Night Repair Ampoule. Mind a kettőnek a fő összetevője a Bifida Ferment Lysate, ami egy probiotikum, külsőleg alkalmazva csökkenti a bőr érzékenységét, segíti a védőréteg fenntartását és annak regenerálódását.
A Missha szérum összetevőlistáját lent látjátok, kb. háromszor olyan hosszú, mint az Estée Lauder-é, irritáló anyagokat nem tartalmaz, viszont jótékony összetevőket annál inkább: rengeteg antioxidánst, hidratálót, gyulladáscsökkentőt, vitamint és peptideket is. Én a retinol miatt figyeltem fel rá, olyan terméket kerestem, amiben van, de nem túl nagy koncentrációban (lehet, hogy nem lenne problémám az erősebb retinollal, de azt nem tudnám minden nap használni valószínűleg).
Amint láthatjátok, 10 mintát vettem belőle, ezeket pedig nagy örömmel használtam el, ugyanis sokkal jobban bevált, mint reméltem. Már az első reggelen (éjszakára kenem fel csak) sokkal nyugodtabb, pirosságmentes volt a bőröm, egyszóval szebb lett az összkép. Én pont ezt keresem egy szérumban, meg persze azt, hogy a pigmentfoltokat halványabbá tegye. Nagyon szeretem, nem túl olajos, hiába van kombinált bőröm, szuper az állaga, nincs zavaró szilikonos érzet. Nem irritál, felkenés után nincs szemmel látható hatás (sem pozitív, sem negatív), de reggelre mindig csodát tesz, nekem legalábbis a nyugodt, gyulladásmentes bőr annak számít.
Más változás nem történt, de 10 mintától nem is várok el semmit, csak azt, hogy lássam, van értelme használni, jót tesz a bőrrel, ezt pedig megkaptam, így megint vettem belőle mintákat. Ha továbbra is tetszik, akkor a teljes méretűre fogok valószínűleg beruházni. Nem drágább, mint egy Paula’s Choice szérum, de több van benne (a PC 30 ml-es, a Missha 50 ml), megéri szerintem.
A Paula’s Choice Light antioxidáns szérumomat áttettem nappalra, mert egyből felszívódik, napközben nem bírom, ha kicsit is olajos terméket kenek magamra, a Missha szérum viszont éjszakára tökéletes, sokkal jobban hidratál és retinolt is tartalmaz.
Kinek ajánlom? Normál, kombinált bőrre éjszakai szérumként (száraz bőrűeknek ez nem lesz elég szerintem), ráncok megelőzésére, gyulladás, pirosság lehúzására, szebb bőrkép érdekében. Folthalványító hatásáról csak később tudok majd beszámolni.
Nálam eddig határozottan megérdemli a következő értékelést: 5/5 ♥
Missha Time Revolution Night Repair Ampoule EBAY-n:

Használtok éjszakára szérumot? Melyiket?

Forrás: Krémmánia

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)