Magyar English
Oh My Brush
november 21, 2014

Maybelline SuperStay Better Skin | Alapozó Zsíros-Kombinált Bőrre

Egy olyan drogériás alapozót mutatok most nektek, ami jó világos és zsíros-kombinált bőrre: Maybelline Super Stay Better Skin Flawless Finish SPF 20

Véletlenül bukkantam erre az alapozóra blogolvasás közben, s mivel már több, mint egy éve nem használtam “nyugati” alapozót (a koreai bb krémek jobban tetszenek a színük és fedésük miatt), a kedvenc bb krémem épp fogyóban volt (az Aritaum Full Cover, aminek a végét inkább eltettem különlegesebb alkalmakra), így rendeltem az ASOS-ról kettőt pár teszt alapján. Amire a legjobban kíváncsi voltam, az a Maybelline Super Stay Better Skin Flawless Finish SPF 20 alapozó, ami Hollandiában csak pár árnyalatban kapható, az ASOS-on viszont mindegyik elérhető volt (ott már nem kapható, de a Feelunique-on igen), a legvilágosabbat választottam természetesen, ami a 005 Light Beige nevet viseli. 
Az összetevőlista nem rossz, de nem is látok benne olyat, amitől elhiszem, hogy tényleg szebb lesz a bőröm 3 hét alatt, ami a csomagoláson van 🙂 A B5 és C vitamint tudom csak kiemelni, viszont nincs benne illatanyag vagy egyéb irritáló összetevő, szuper! 
A 005 Light Beige világos bőrre nagyon jó (a színe elég semleges, se nem túl rózsaszín/barack, se nem túl sárga), a fedése közepes (a nagyobb problémákra kell a korrektor), matt lesz a bőrön, a zsírosodást pedig egész jól visszafogta még az én nagyon elvetemült T-vonalamnál is! Eddig tetszett, de sajnos van negatívum is: az orrom hegyén és az arcomon beül a pórusokba egy kicsit, a homlokomon viszont nem történik ilyesmi, pedig ott sokkal tágabbak a pórusaim, szóval nem értem a dolgot. Ez nálam egyébként örökös probléma a nyugati alapozókkal, a pórusaimat kiemelik, ezért használok inkább koreai bb krémet, azok szebben ülnek a bőrömön szinte kivétel nélkül. 
Világos, matt alapozót találni drogériában, aminek az összetevői sem rosszak nem könnyű, így ezt mindenképpen értékelem ebben a termékben, olcsón jutottam hozzá az ASOS akcióinak és egy kuponkódnak hála, így az az igazság, hogy összességében pozitívan állok hozzá, szeretem is használni, csak kicsit ügyeskedni kell, hogy milyen krémet tegyek alá ahhoz, hogy ne emelje ki pórusokat.
Sharon-nál van színminta, az segíthet a választásban 🙂
Megvásárolható itt:
A Feelunique oldalon megtaláljátok kb. €10-ért!
(€15 felett ingyenes a postázás)
forrás: kremmania.hu

Előtte – Utána

Teljesen matt.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)