Oh My Brush
november 11, 2014

Puha Bőr 7 Nap Alatt? | Holika Holika Baby Silky Foot

A Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling egy olyan termék, ami azt ígéri, hogy egy hét alatt puha bőrt kapunk a lábfejünkön. Kipróbáltam! 🙂

 

Elég sokáig gondolkodtam azon, hogy megvegyem-e, mert a keresőben elég durva képeket lehet találni ezekről a termékekről, nyárra semmiképp nem akartam ilyesmit csinálni magammal, de ősszel miért ne? Sok koreai márka gyárt ilyesmit, én ezt választottam: Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling.
Azt ígéri, hogy 7 nap alatt megújul a bőr a talpunkon anélkül, hogy bármit is tennénk érte (másfél órát leszámítva, amíg egy műanyag zacskóval a lábunkon kell várakozni). 16 növényi kivonatot tartalmaz, ezen kívül AHA-t és BHA-t is, a hámlasztást a glikolsavnak köszönhetjük, sok más összetevő pedig hidratálja a bőrt. Az utasítás angolul van, de nagyon egyszerű a dolgunk, lent meg is mutatom a lépéseket. Másfél órán át kell a folyadékban hagyni a lábfejünet, aztán lemoshatjuk. Kb. az ötödik napon végre megindult a hámlasztás, addig semmi nem történt, 3 napon belül pedig már a szebb, puhább bőr köszön vissza a talpunkról.
A hámlás nálam nem olyan volt, mint mások képei alapján gondoltam, nem váltak le hatalmas bőrdarabok, hanem csak nagyon pici darabkák, ami így egyáltalán nem volt zavaró. Nem éreztem semmit sem a folyadékban állás, sem a következő napokban, a hatásával pedig meg vagyok elégedve. A talpon a bőr teljesen megújult, ahol pedig az elhalt hámsejtek koncentrálódtak, ott javult a helyzet, de nem lett persze teljesen tökéletes, egy alkalom nem tesz csodát. Különösebb problémám nem volt, a sarkamra fért rá egy kis hámlasztás, de nagyon tetszik, hogy most sokkal szebb a bőröm, puhább és simább is.

Ez a hámlasztó tökéletes azoknak, akik egyszerűen és kíméletesen szeretnének megszabadulni az elhalt hámsejtektől. Kellemes időtöltés lehet, mintha otthon lenne a wellness hotel: míg kivárjuk a másfél órát, feltehetünk egy arcmaszkot, kifestjetjük a körmünket, olvashatunk stb. Nem akadályoz semmiben a műanyag zokni 😀 Nekem tetszett, még veszek belőle. 🙂

Előtte-utána kép? 
A poszt végén van, de csak azok nézzék meg, amiknek nem gusztustalan a hámló lábfej!!! 
Sokáig gondolkodtam, hogy feltegyem-e vagy inkább ne, de így legalább látják a hatását azok, akiket érdekel, aki pedig undorodik a talpaktól, az ne menjen le a poszt végére, a lépéseket bemutató kép után található az előtte-utána kép!
LINK
Összetevők:
Water, Alcohol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Glycerin, Arginine, Phenoxyethanol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Fragrance, Disodium EDTA, Urea, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract 

 

Lépések:

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)