Magyar English
Oh My Brush

Giveaway Klairs BB Cream | NYERJ BB krémet!

I’m excited to announce this giveaway! You could win a Klairs bb cream! | Mi más is lehetne a nyereményjáték tárgya, mint koreai bb krémek? 🙂

We’ve reached a nice number on my blog: I have more than 1500 followers (thank you)! Let’s celebrate it with a great giveaway! Here’s your chance to win 3 x Klairs Illuminationg Supple Blemish Cream provided by the popular Korean webshop, WishTrend! Please use the giveaway application to earn your chances! I’ll pick 3 winners on 15 November. Open worldwide!
Több, mint 1500 kedves olvasó iratkozott fel a blogra (nagyon szépen köszönöm), amit ezzel a nyereményjátékkal ünnepelhetünk meg a népszerű koreai webshop, a WishTrend jóvoltából!  A lenti applikáció által tudtok a játékra jelentkezni. 3 nyertes lesz, a játék november 15-ig tart. Bármelyik országból jelentkezhettek! A nyeremény: 3 x Klairs Illuminating Supple Blemish Cream!
GIVEAWAY – NYEREMÉNYJÁTÉK

a Rafflecopter giveaway

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)