Magyar English
Oh My Brush
november 2, 2014

Elfogyott | Újravenném? | Október 2014

Októberben elfogyott pár C vitaminos termék, koreai krémek, a kedvenc (és egyben legolcsóbb) szemhéjalapozóm stb.

Igen, újravenném…
C vitaminos termékek: tonik, éjszakai krém, arclemosó és nappali krém, mindegyiket szerettem használni. A tonik és a nappali arckrém kifejezetten tetszenek, újra is szeretném venni legalább az egyiket. Ezek minták voltak, de sokáig tudtam mindegyiket használni, így nem is olyan rég fel is került a blogra a tesztem, belinkelem, mert a véleményem most is ugyanaz. Azért figyeltem fel a márkára, mert nagyon szép összetevőkkel dolgoznak, C vitaminos termékeket pedig mindig örömmel használok.
A kedvenc szemhéjalapozóm, mert nagyon jó és hihetetlenül olcsó, ahhoz képest, hogy mit tud. A rejtett szemhéjamon (olajos is) nagyon bevált, s bár régen csak a drágábbak között találtam olyat, ami bírja egész nap rajtam, ez viszont ugyanolyan jó! Csak a végét nem egyszerű kikaparni… 😀
Már a második üveget kezdtem meg. Ez a könnyű esszencia tele van csupa olyan dologgal (antioxidánsok, vitaminok, gyulladáscsökkentők, csigakivonat stb), amit a bőr imádni fog, csodaszép az összetevőlistája. Szérum helyett vagy előtt használom, pillanatok alatt felszívódik, így zsíros-kombinált bőrűek is szeretik majd.
Újravenném, de…
6. MUA Extreme Volume Mascara teszt | megvásárolható itt
Nagyon olcsó volt, kb. 3 euro, s mivel soha nem próbáltam még MUA termékeket, amikor végre elérték a holland drogériákat is, akkor vettem pár dolgot. Nem egy rossz spirál: igazi fekete, dúsít és hosszabbít is a benne lévő kis “szálak” segítségével, tartós, de azért nem tökéletes, a csomósodás nagyon elvette tőle a kedvemet, illetve a kefe is egy kicsit nagyobb, mint ami nekem kényelmes lenne a kicsi szemeimhez.
Ez volt a második üvegem ebből, nagyon szeretem, mert bármilyen erős sminket leszed probléma nélkül, de nagyon kíméletes, szépek az összetevők, nincs olajos érzet, egyszóval tökéletes! Vagyis majdnem, mert az ára visszatart attól, hogy megvegyem, kivéve ha akciós 😀
Külön tesztet nem írtam róla, csak a mintacsomagról, de ott láthattok előtte-utána képet is. 150 ml-es tehát 5-ször annyi van benne, mint egy átlagos (30 ml-esek szoktak lenni) pattanás elleni krémben! Üveg, tehát jó érzés a kezembe venni, a hatásával pedig meg voltam elégedve, az összetevői is szépek, csak a szilikonos érzet zavar hosszútávon. Mivel hatalmas, ezért nem bírtam az arcomra elhasználni úgy, hogy ne járjon le a szavatossága 😀 A végét a mellkasomra és a lábamra kentem, mert a mellkasomon is vannak apró pattanásszerűségek (mindig is voltak), ezeket olyan szépen visszahúzta, hogy még magam is meglepődtem! A hátamra is használtam, ott is jó volt, lábszárra pedig azért, mert a benőtt szőrtüszőket akartam megelőzni vele. Szalicilsavval működik, így ezekre a problémákra jó, “BHA testápolóként” újra is veszem majd szerintem.
Nem venném újra…
Ebben a hónapban nem volt ilyen 🙂
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)