Oh My Brush
október 29, 2014

♥ Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB Krém

A Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover bb krémet teszteltem, 01 Soft Beige árnyalatban. A bejegyzésben olvashatjátok a véleményemet és előtte-utána képeket is láthattok. 

Egészen új termékcsalád a Sweet Cotton (már bemutattam a blogon, belinkeltem a posztot) a Holika Holika márkánál, engem egyből megfogott, mert tág pórusú, kombinált-zsíros bőrre készültek a termékek, célközönség vagyok sajnos. A csomagolás nagyon szép és cuki, az ár rendkívül baráti, 30 ml van a tubusban, a fényvédelem értéke SPF 30, két színben kapható: 01 Soft Beige és 02 Natural Beige. 
Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover bb krém a leírás szerint úgy hidratál, hogy közben mattítja a bőrt, kevésbé láthatóvá teszi a tág pórusokat, s olyan összetevőket tartalmaz, mint a gyapot- és vadvirágkivonat, lótusz víz, az illata pedig kellemes, “romantikus”. A színe valóban bézs, a 01-es világos bőrre kifejezetten jó, könnyen fel lehet vinni, közepes a fedése, az illata nem erős, de kellemes nagyon, viszont nem zavaró egyáltalán, csak felkenéskor érzem, utána már nem. A pórusok mérete csökken szemmel láthatóan, matt lesz a bőrön, kb. észrevétlen, de így is jó a fedése, nagyon szimpatikus bb krém, mintha ott sem lenne, csak persze sokkal szebb lesz tőle a bőr 🙂 Normál, kombinált és olajos bőrre ajánlom, rajtam tartós is, a bőr zsírosodását is egész jól visszatartja, jobban, mint egy átlag, nem mattító bb krém, az biztos.
Negatívumot nem tudok mondani, sőt! A Holika Holika Petit Clearing volt régen a kedvencem (a húgaimnak is azt vettem, szintén imádják, de legközelebb ezzel az újjal lepem meg majd őket), csak az télen nekem túl sötét, ebből viszont két szín van, szintén mattít, a különbség annyi, hogy a Clearing fedése kicsit nagyobb és tovább marad matt a bőr, de épp ezért az jobban is szárít).
Ettől az ebay eladótól vettem, mert itt most a legolcsóbb, akciós:
Ha felemelné az árat, akkor ezt az eladót ajánlom:

Előtte – Utána

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)