Magyar English
Oh My Brush

Real Techniques Nic's Picks | iHerb

Az iHerb oldalán is kapható végre a Real Techniques Nic’s Picks szett! Kedvezményekkel együtt szerintem itt a legolcsóbb még postaköltséggel is. Viszont hamar elkapkodják, sajnos én is így jártam.

Tegnap is kapható volt, de mire le akartam adni a rendelést elkapkodták előlem… Ma pedig pont akkor nulláztam le a bankkártyámat, amikor megláttam, hogy újra van a szettből, így megint nem tudom megvenni, mert paypal-lal nem lehet vizetni (csak Visa és Mastercard bankkártyákkal).
Itt megtaláljátok:

Az összes RT szett közül nekem ez jön be a legjobban, tele van jól kihasználható ecsetekkel, 3 pedig csak ebben a készletben kapható. Nem is húzom tovább az időt, gyorsan kiteszem a posztot, mielőtt elfogyna megint….
A BIV421 kód továbbra is érvényes új vásárlóknak: $5 kedvezmény jár, ha $40 alatt vásárolunk és $10 kedvezményt kapunk, ha $40 dollár felett!

(Tipp: ha egy bankkártyához már használtad a kódot, akkor ahhoz még egyszer már nem lehet, de ha van másik…. :p Elvileg egy házszámhoz csak egyszer lehet kódot használni, más megkötés nincs.)

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)