Magyar English
Oh My Brush
október 21, 2014

Pasi Tesztel | Paula's Choice | PC 4 Men

Megleptem a barátomat pár Paula’s Choice PC 4 Men mintával, ő pedig meglepő módon, el is használta ezeket! 🙂

Én is azok közé tartozom, akik szívesen kennének ezt-azt a pasijukra. Szerencsére több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel néha beadja a derekát, és kipróbálja a neki szimpatikus dolgokat. A Paula’s Choice PC 4 Men 5 terméket kínál férfiaknak, ebből minket 4 érintett, a borotválkozókrém elektromos borotvához felesleges.
Nem mondom, hogy sok reményt fűztem ehhez az egészhez, mert arclemosót is csak az én nyomásomra kezdett el használni (a tusfürdő nem arra való…), arról már nem is álmodtam, hogy pl. éjszakai krémet is használni fog egyszer, de tévedtem! 😀
Tisztáztam vele a dolgokat, hogy mi mire való, milyen összetevőket tartalmaz stb., így szívesebben bontotta fel a mintákat. Nem bírtam ki, és én is loptam egy kicsit belőlük (egy mintát többször is fel lehet használni, van bennük bőven), így az én véleményem is olvasható lesz.
Összességében elmondhatom, hogy a termékek illata nem tetszett neki, hiába mondtam, hogy ez jó, hiszen nincs bennük hozzáadott illatanyag, de szerintem ehhez hozzá lehet szokni egyébként, nekem semmi bajom az illatukkal.
PC4Men Face Wash
Színtelen gél, ami enyhén habzik, az illata nem túl jó, de én pont azért szimpatizáltam vele (nincs ebben sem illatanyag). Szerintem igen jól tisztít, az Earth Sourced lemosó összetevői is ugyanezek (nagyon szép), a barátom is szívesen használta, akár teljes méretben is megvehettem volna neki, biztosan elhasználná. Semmi negatívumot nem tudok megemlíteni: ez egy jó és kíméletes arclemosó, nemcsak férfiaknak! 🙂
PC4Men Daytime Protect SPF 30
Nem ragad, gyorsan felszívódik, nem csillog, s bár az illata nem a legjobb, szerintem ezt a férfiak szívesen kennék magukra az első három említett tulajdonság miatt. A barátomnak és nekem is épp ezért tetszett, az összetevői is szépek, egy bepirosodott kémiai fényvédőt leszámítva (a krémmánián megtaláljátok). Paula szerint semmi baj nincs a oxybenzone-nal, nekem nagyon tetszett ez a termék, akár magamnak is megvenném. Miért ne? Kombinált bőrre ideális.
PC4Men Nighttime Repair
Nagyon hasonlít a nappalira ez az éjszakai krém, csak persze kicsit hidratálóbb. Nem ragad, egész hamar felszívódik, az illata ennek sem jobb, mint a többinek, viszont olyan szépek az összetevői, hogy megirigyeltem, én is ki akartam próbálni 😀 Van benne minden földi jó a bőr számára: antioxidánsok, gyulladáscsökkentők, vitaminok, én ezt szívesen beiktatnám a rutinomba, tetszett nagyon!

PC4Men Soothe and Smooth
A fancy név ellenére ez egy szép összetevőkkel rendelkező BHA, de nem találom az interneten, hogy hány százalékban tartalmaz szalicilsavat… Furcsa. Engem a Paula’s Choice 2%-os CLEAR BHA folyadékra emlékeztet mindenben: állag, szín, szerintem illatra és hatásra is. Folyékony nagyon, ezért vattakorongot érdemes a férfiaknak használni hozzá. Nálunk ez nem volt túl népszerű a túl folyékony állaga miatt, de szerintem igenis megéri BHA-t használni, hosszútávon meghálálja a bőrünk.
Kíméletes termékek szuper összetevőkkel, amik a férfiaknak tényleg szimpatikus lehetnek, mert nem érzik majd, hogy van valami az arcukon – nekik szerintem általában ez nagyon fontos. Az én kombinált bőröm nagyon szerette a kipróbált termékeket, szerintem a nők is nyugodtan használhatják ezeket (Ildikó (szepsegreceptek.hu) írta, hogy Paula csak azért készítette a PC 4 Men vonalat, mert sok férfi nem hajlandó olyasmit használni, amin nincs rajta az, hogy “men”).
Webshop:
Összetevők:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)