Magyar English
Oh My Brush
október 14, 2014

Elfogyott! Újravenném? | Szeptember 2014

Nézzük, hogy mi fogyott el szeptemberben! Van megint mindenből vegyesen: kézkrém, arclemosók, micellás víz, sampon, parfüm stb. Megint három csoportra osztottam őket az alapján, hogy újravenném-e vagy sem az adott terméket.

Újravenném? IGEN!
Now Foods Vitamin C & Manuka Honey arclemosó teszt | megvásárolható itt
Nagyon szerettük mind a ketten – igen, még a pasiknak is szimpatikus lehet ez az arclemosó! 🙂 Gél állagú, jól tisztít, kíméletes (szépek az összetevők), kellemes az illata (narancsos, szerintem), és egy jó nagy, teli flakont kapunk, ami sokáig elég. Tesztet írok majd külön a márka c vitaminos vonaláról.
Ez már a második üvegem volt, mert nagyon szeretem ezt a kellemes, enyhén virágos-vaníliás illatot. Egy éve vettem a WizzAir egyik járatán, ott a legolcsóbb! 😀 Nem egy erős parfüm (EDT egyébként), de nem is illan el túl hamar, finom, nőies, az egyik legjobban sikerült Shakira parfüm szerintem.
Rituals Magic Touch whipped body cream teszt | megvásárolható itt
A teljes méretű egy nagyon szép tégelyben kapható, nem is drágább, mint pl. a The Body Shop testvajak, az illata pedig isteni. A Rituals egy remek márka, itt nagyon népszerű, ajándéknak is kiváló. Ez a testápoló gyorsan felszívódik, jól hidratál, egész nap érzem magamon a kellemes illatát, panaszom nincs rá 🙂
Madre Labs Argan Nut Oil kézkrém teszt | megvásárolható itt
Egy szuper kézkrém, ami tele van natúr összetevőkkel. Nem nehéz, hamar felszívódik, jól hidratál, az illata sem rossz, pedig nem tartalmaz mesterséges illatanyagot! 
Andrélon szárazsampon teszt | megvásárolható itt
Kb. két éve vagy talán több is, hogy az Andrélon szárazsamponokat használom, teljesen megfelelnek az elvárásaimnak, bár most a Batiste szárazsampon a kedvencem barna hajra.
Fa Vitamin & Power tusfürdő teszt | megvásárolható itt
Egész jó tusfürdőt készített a Fa, nyárra szerintem ez tökéletes választás volt, két két flakonnal fogyasztottam el. Kellemes az illatuk, állaguk, sokáig elég, élmény velük a zuhanyozás 🙂
Újravenném? IGEN, DE…
Ha pénztárcabarát és kíméletes arclemosót keresünk, akkor ez egy jó választás. A tesztemben leírtam róla mindent, szerettük ezt is mind a ketten (megosztozunk az arclemosókon egy jó ideje már, mert mind a ketten kerestük az “igazit”). Nekem “csak” egy próblémám van vele, Hollandiálban nem kapható (magyar termék) 🙂
TonyMoly Baby Doll Pot korrektor teszt | megvásárolható itt
Egyszer imádtam, máskor nem mutatott úgy, ahogy azt elvártam volna, szóval ebbe a kategóriába került. Színre, állagra tetszett, jól is fedett, de néha kiemelte a pórusokat és a szárazabb részeket (máskor gyönyörűen fel tudtam vinni, szóval a bőr állapotától függ a hatása). Elég olcsó és sokáig elég, egy szavam sem lehet, de nem győzött meg teljesen.
Nivea Micellás víz teszt | megvásárolható itt
Sokáig nagyon jól megvoltunk, semmi bajom nem volt vele, jól tisztított és kíméletes volt. Aztán velem is megtörtént az, amire sokan panaszkodtak mások is: a szemem körül a bőrt égette, amikor már a vége felé jártam. Azért elhasználtam, de mióta áttértem az olajos arclemosásra, a micellás vizek kiszorultak a rutinomból.
Mióta nem használom ezt a két terméket, látom a különbséget: a hajam rosszabbul néz ki. Szóval igen, tud a Macadamia azért valamit, de az ár még mindig visszahúzó erő. A tesztemet belinkeltem, nem rég írtam, így nem ismételném magam 🙂
Újravenném? NEM!
Nyárra jó volt, kellemes, málnás illat, de nem jobb szerintem, mint egy testpermet, szóval nem fogom újravenni, az biztos. Viszont volt már nekem isteni Mariah Carey parfümöm, nem a márkával van baj, csak ettől többet vártam volna.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)