Magyar English
Oh My Brush
október 11, 2014

Ebay Haul | Koreai Termékek

Egyszerre érkezett meg az összes rendelésem Koreából, ezért egyben meg tudom mutatni nektek a szerzeményeimet 🙂 Koreai zsákmány sok-sok termékkel! 🙂

Egy napon érkezett 4 csomagom is Koreából, instant karácsonyi hangulat töltötte be a szobát, ahogy a dobozokat bontogattam (egyéb csomagok is jöttek), a boldogságomat már nem lehetett fokozni 😀 Rengeteg dolgot rendeltem, a posztot pedig azért írom, mert több újravett termék is van, ezekről a tesztet belinkelem, ha pedig az újdonságok közül érdekel valakit valami, akkor jelezzétek, és előre veszem a tesztet! 🙂
Jó nagy, 50 ml-es olcsó, olívás-mézes kézkrém, eddig nagyon tetszik 🙂
A második üvegem ebből, itt a tesztem: Benton snail bee essence teszt. Antioxidánsokban gazdag esszencia, ami nagyon könnyű, egyből felszívódik, a csiga-méh vonal legnépszerűbb terméke, nekem is nagyon bejött!
Kellett egy mattító púder, lehetőleg színtelen, erre esett a választásom, mert szeretem a márkát és olcsó is ez a termék. Egyszer használtam még, eddig tökéletes, pont olyan, amit kerestem.
Fényvédőket próbálgatok, erről jókat olvastam, vettem pár mintát.
Meggyőztek az előtte-utána képek a blogokon, nekem is kell pihe-puha bőr a lábfejemre, sarkamra! 🙂 Hámlasztó, ami eltávolítja az elhalt bőrt, kíváncsi leszek rá nagyon!
A régi verziót nagyon szerettem, kíváncsi voltam az újra is. Azt hittem, hogy csak a csomagolás más, de nem, a bb krém is megváltozott. Egyszer használtam, eddig szuper, főleg az, ahogy a T-zónámat egész napra olajmentesíti! 😮 A Lioele Beyond the Solution bb krémre hasonlít nkem, így egy használat után.
A legjobb szemhéjalapozóm, hihetetlenül olcsó, egyértelmű volt, hogy újra fogom venni. Az előző lassan egy éves, majdnem üres már, így időben érkezett az új 🙂 Tesztem: Etude House primer teszt.
Nem sok szempillám van, ezen szeretnék változtatni. Ez a szérum nagyon olcsó, kényelmes használni, nem nehezíti el a pillákat, mint pl. a ricinus, eddig szeretem nagyon 🙂 Majd jövök előtte-utána képekkel novemberben! 🙂
Az új Holika Holika bb krém, nem tudtam ellenállni neki! Egyszer használtam eddig, nagyon könnyű a bőrön, a színe is szép, a pórusaimat tényleg sokkal kisebbnek mutatja, nagyon tetszik a hatása, azt mondanám rá, hogy “second skin effect”, ha reklámszöveget kellene neki írnom angolul 😀 <3
Újravettem, de most ajándékba, itt a tesztem róla: Etude House lemosó teszt 🙂 Jól tisztít, nem drága, jó nagy tubus, sokáig elég, citromos az illata.
A szuper összetevők és a rengeteg pozitív vélemény miatt vettem ebből pár mintát, mert elég drága egyébként. Retinolos szérumot akartam, ebben van sok egyéb remek összetevői is, erre is nagyon kíváncsi leszek. Eddig tetszik!
Nem vettem meg a 75 g-os kiszerelést, mert az hatalmas, nekem a 40g-os is elég. Nappali krém + primer egyben, én a light verziót választottam, és tényleg nagyon könnyű a bőrön, hamar felszívódik, nem zsíros, eddig nagyon tetszik. Egy könnyű fényvédőt kerestem kombinált bőrre, ami SPF30 körül van, azért esett erre a választásom 🙂
Szóljatok, ha érdekelne valamelyikről teszt, azzal igyekszem akkor jobban 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)