Magyar English
Oh My Brush
október 17, 2014

Autumn Haul | ASOS & Zalando

Ezer éve nem volt ilyen poszt a blogon, de most kivételt teszek, és megmutatom, hogy miket vettem őszre/télre eddig. Bokacsizma, felsők, sapka, öv.

A második poszt ma 😀

Két webshopból rendeltem a képen látható dolgokat: ASOS (minden országba szállítanak, €15 felett ingyenes a postázás) és Zalando (pár országban érhető el: Hollandia, Németország, Anglia, Franciaország, Olaszország, Ausztria stb., itt ingyenes a szállítás és a visszaküldés is). 
Boltokban nem szeretek már vásárolni, mert túl nagy a tömeg, túl kevés a próbafülke, úgysem találok kb. soha semmit, az online boltokban viszont a kanapéról kényelmesen meg tudom keresni, ami kell, még gondolkodni is van időm, nincs impulzusvásárlás stb. A Zalando a kedvencem, mert ingyenes a szállítás, nagy a választék, gyorsak, és díjmentesen vissza is lehet küldeni, ami nem jó. Az ASOS-t is nagyon szeretem, most épp nagyban tartanak a leárazások, nézzetek körül 🙂

Övből sosem elég! 🙂 A kedvencemet is ASOS-on vettem tavaly (Warehouse, barna bőr), most az olcsóbbak közül választottam egyet, tetszett a minta 🙂 Sapkám nem volt, így az is kellett (érzékeny a fülem, mindig fáj az erős széltől), ez egy egyszerű beanie, nem lehet vele mellényúlni. A sötétkék farmering nagyon régen kívánságlistás volt, végre megtaláltam a tökéletes darabot! Szép a szabása, jó az anyaga, nem rövid a hosszú karomra (örök problémám), imádom! A két pamut, fekete basic felsőt sem kell megmagyaráznom, mindig számíthatok rájuk, ahogy egy jó bőr bokacsizmára is. Régebben nem ismertem a Zign márkát, de a Zalandonak hála több cipőm is van már tőlük, nagyon jó, minőségi termékeket gyártanak. A pulóver pedig szintén nem árt, mert nagyon kevés felsőm van, tavaly sem vettem egyet sem (két inget kivéve), idén ez az első.

Hírlevélre érdemes feliratozni mind a két boltnál, gyakran küldenek kódokat! 🙂

Amiket vettem:
ASOS Multi Weave Vintage Look Boyfriend öv link
ASOS Beanie link
Vero Moda MIGGO farmering link | hasonlók az ASOS-on: link
Zign bőr bokacsizma link
s.Oliver Basic fekete felső link
Even&Odd fehér-kék pulóver link | akciós pulóverek ASOS-on: link
Esprit Basic fekete felső link

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)