Magyar English
Oh My Brush

Wishtrend | Ingyenes Posta | WishBox | Koreai Webshop

Örülök, hogy ti is szeretitek a beauty dobozokat, erről talán még nem hallottatok, ráadásul ingyenes postázást is kaphatunk. A Wishtrend nevű koreai webshop-ról lesz most szó.

Egyszer már írtam a webshopról, akkor a csomagomat mutattam be, de most a beauty box-okra és az ingyenes postázásra hívnám fel a figyelmet. Van egy Free Shipping Zone nevű rész, ha az ott található termékek közül legalább egyet rendelünk, akkor nem kell postaköltséget fizetni, hiába van még más termék is a kosárban. Jelenleg elég jó dolgok is vannak (gyakran cserélik a termékeket), pl. az O.S.T. nagyon népszerű C vitaminos széruma is megtalálható itt (az enyém lassan elfogy…).
A Wishbox pedig beauty dobozokat takar, többféle van a nagyon olcsótól a drágábbakig, nézzetek körül a weboldalon.
Nem mondom, hogy drága a postaköltség (alapból $10), de én inkább csak akkor rendelnék, ha olyan termék is kell, ami a free shipping zone-ban is megtalálható, úgy sokkal jobban megéri. Van egy kódom is, amivel további $5 kedvezményt kaptok (kód: 262126403), remélhetőleg működik 😀
Van még egy kód (WISHGIFTSEP2014), amivel 3 mintét kaptok a Klairs arcradírból, de nem tudom, hogy lehet-e egyszerre több kódot is felhasználni. Illetve a szeptemberi akció: ha $55 feletti a rendelés, 10% kedvezmény jár a kóddal: WISHSEP2014
Link: WishTrend

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)