Magyar English
Oh My Brush
szeptember 8, 2014

The Body Shop | Argánolajos Testápoló

Megvettem a The Body Shop argánolajos testápolóját, ami újdonság a boltok polcain, és igazán jól sikerült, érdemes egy pillantást venni az argánolajos termékvonalra!

Testvaj helyett most inkább testápolót akartam venni, ami nálam nagy szó, hiszen idejét sem tudom, hogy mikor vásároltam testápolót utoljára. A testvajakat imádom, de egy ilyen pumpás flakon ezerszer praktikusabb, ráadásul rajtam elég lassan szívódik fel a jelenlegi testvajam (mandulás, szintén a TBS-tól). Az új argánolajos termékek szerintem jól sikerültek, van választék, vannak érdekességek (pl. miracle balm), az illat pedig nagyon kellemes. Lehet, hogy csak én gondolom így, de ez az a tipikus finom illat, ami kb. mindenkinek tetszik, ezért ajándékba is szívesen és nyugodt szívvel adnék argánolajos termékeket.
A márka nemcsak a remek termékeivel hívja ki a figyelmet magára, az sem elhanyagolható, ahogy az összetevőket beszerzik: pl. az argánolaj begyűjtése berber nőknek teremt munkalehetőséget Marokkóban. Állatokon sem tesztelnek, az összetevők listája véleményem szerint lassan egyre szebbé válik, ha a vászontáskájukkal megyünk vásárolni pontot kapunk cserébe (Hollandiában, otthon nem tudom, hogy így van-e) stb. Komolyan, járjatok vászontáskával boltokba, ne kérjetek műanyagot, ha nem muszáj. Egyszerűen az ilyen “apróságok” is fontosak egy vezető márkánál szerintem.
Az argánolajos testápoló pumpás flakonban érkezik, így nagyon egyszerű használni, a krém se nem túl sűrű, se nem túl folyékony, pont jó, hamar felszívódik és kellőképpen hidratál, pont úgy, amit egy testápolótól elvár az ember. Az illata kellemes, napközben néha érzem magamon, de nem erős egyáltalán, nem hivalkodó. Reggelente is használom, mert nem hosszabbítja meg az elkészülési időt, a lábam és a karom pedig köszöni szépen, végre nem száraz és repedezett a bőröm (itt az ősz, ilyenkor szárazabbá válik a bőröm).
A testvajak persze izgalmasabbak és tovább is tartanak, az enyémet továbbra is szeretem, de a testápoló használata gyorsabb, a célomat pedig ezzel is elérem, szóval teljesen meg vagyok vele elégedve, negatívum nincs számomra, beváltotta a hozzá fűzött elvárásaimat.
A The Body Shop tudtommal minden országban akciókkal vár jelenleg is, ezekről tájékozódjatok a weboldalon, én kb. másfél hete úgy bevásároltam náluk, hogy egy évig nem lesz másra szükségem 😀
Összetevők:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)