Oh My Brush
szeptember 11, 2014

TESZT | Urban Decay Naked Flushed

Az Urban Decay Naked Flushed palettáját mutatnám be, ami az új legjobb barátom a sminkelésben: bronzosító, pirosító és highlighter egyben.

 

Már írtam, hogy nagyon-nagyon jó áron jutottam hozzá, az akcióról anno értesítettelek is titeket. Ez a paletta az első olyan Urban Decay trio, amiben bronzosító, highlighter és pirosító van, nagyon tetszett már a megjelenéskor is, de valahogy nem tudtam eldönteni, hogy a bronzosító színe illene-e hozzám. Jelentem, nagyon boldog vagyok a színével, szerintem nagyon jól mutat világos bőrön!
A paletta kicsit nagyobb, mint a Naked Basics és az anyaga is más, aminek örülük, mert ez legalább nem koszolódik és tisztítani is ezerszer egyszerűbb.
Bronzosítóból kapjuk a legtöbbet értelemszerűen, ennek a színe kicsit félően narancsosnak tűnhet mintákon, de arcon nagyon is szép és természetes. Közepesen pigmenáltnak mondanám, szerintem világosabb bőrön mutat igazán, sötétebb bőrszínre ez már kevés lesz. Könnyű felvinni és szépen beledolgozni a bőrbe, a tartósságára sincs panaszom, s bár ettől “féltem” a legjobban, ez lett a legnagyobb kedvencem a három szín közül 🙂
A highlighter is nagyon szép, már-már krémes, abszolút nem porzik, szuper pigmentált (néha ennek nem örülök, mert szabályosan rózsaszín lesz tőle a bőr, szóval mindig oda kell figyelnem, hogy ne vegyek fel túl sok terméket az ecsetre), finomra őrölt, így mindig természetes fényt ad a bőrnek.
A pirosító gyönyörű, nem porzik, nekem a matt Nars pirosítómra emlékeztet, csak a színe világosabb. Már-már túl pigmentált, ezért könnyű kézzel bánjunk vele, csak egy nagyon kicsi kell belőle! Ha ezt betartjuk, akkor egy nagyon szép, egészséges pírt kapunk. Szerintem az összes pirosítóm körül ez áll nekem a legjobban, és ez az egyik legtartósabb is a kollekciómban.
Nem mondom, hogy tökéletes, de én nagyon-nagyon szeretem ezt a palettát, azóta mással nem is sminkeltem, az pedig szuper, hogy három termék van egy helyen, megkönnyíti a reggeli készülődést! 🙂 Bár nincs elválasztva a három szín, de ez nekem egyáltalán nem okoz problémát, az ecseteimhez tökéletes a paletta mérete, soha nem kevertem még össze két színt véletlenül.
Az Urban Decay-t azért is szeretem, mert az összetevők között nincs olyan, amit kifejezetten szeretek elkerülni.
A Lookfantastic oldalon vettem, de ott már nem kapható, itt viszont még elérhető: Feelunique webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)