Magyar English
Oh My Brush

TESZT | Rimmel Lasting Finish By Kate Moss | My Cool Nude

Találtam egy gyönyörű nude rúzst, ami minden tekintetben bevált nálam, ezért szeretném megmutatni nektek. Ez pedig nem más, mint a Rimmel Lasting Finish By Kate Moss My Cool Nude árnyalatban.

Nem mondanám, hogy sokszor nyúlok rúzsokhoz, nem is nagyon hoznak lázba, ráadásul kb. ugyanazt a három színt szeretem magamon, szóval nem igazán írok ilyesmiről a blogon sem. Most viszont találtam egy csodás nude árnyalatot, ami annyira szuper, hogy muszáj megmutatnom nektek is.
A Rimmel Kate Moss rúzsok közül ez a második a szerény kollekciómban, de határozottan ez a szín áll hozzám a legközelebb. A My Cool Nude árnyalat nagyon-nagyon hasonlít az ajkaim eredeti színére, csak persze sokkal szebb 🙂 Rajtam nagyon természetes, lassan és nem feltűnően kopik, épp ezért szeretem annyira. Nem hidratál, de nem is szárít, szerintem pont jó, a tartósságát pedig órákban mérhetjük, persze csak akkor, ha nem iszunk, nem eszünk. Negatívumot nem tudok róla mondani, hiszen a pigmentáltságra sincs panaszom, könnyű felvinni, jól fed, kellően krémes, de nem túl puha, egyszerűen jól sikerült ez a rúzs, többet tényleg nem várnék el még egy nagyon drágától sem! 🙂 Az ára sem vészes, a minőségben nincs hiba, nagyon elégedett vagyok vele, a színét pedig imádom 🙂
Az enyémet itt vettem: Lookfantastic
Viszont a drogériákban is láttam még belőle, ha jól emlékszem 🙂

meleg fényben

hideg fényben

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)