Magyar English
Oh My Brush
szeptember 13, 2014

TESZT | CaoNatur Arctisztító Tej

Egy magyar termékről lesz ebben a bejegyzésben szó, ami azért is érdekes, mert ritka szépek az összetevői ennek az arclemosónak! CaoNatur Arctisztító Tej teszt.

A CaoNatur a magyar Caola új termékcsaládja, ami a kíméletes összetevőkre esküszik. Arc-, test- és hajápolással kapcsolatos termékeket találunk meg a kínálatban, de a babákról sem feledkeztek meg, a weboldalukon megtaláljátok a részleteket.
Az arctisztítás az egyik legfontosabb része a rutinunknak, ezért fontos, hogy kíméletes, de hatékony legyen az a lemosó. Sokan, köztük én is elkövettem azt a hibát, hogy a bőrtípusom szerint választottam arclemosót, az összetevőket pedig nem néztem, aztán csodálkoztam, hogy csak rosszabbodik a helyzet… Egy jó ideje azon vagyok, hogy felfedezzem a legjobb érzékeny bőrre való, kíméletes összetevőkkel rendelkező arclemosókat. Nem mondom, hogy egyszerű ilyet találni, de megéri kutatni! 
CaoNatur arctisztító tejet használom egy ideje, s mivel szimpatikus, ezért nektek is megmutatom. A csomagolás teljesen jó, csinos és praktikus, a termék maga pedig egy sűrűbb, fehér tej, minimális illattal. A bőrt nagyon jól megtisztítja, nem szárít, hanem inkább hidratál, abszolút nem irritál, mindennapos használat mellett semmilyen problémát nem okozott, a hatásával tehát nagyon elégedett vagyok. Az összetevők nem 100%-ig tökéletesek, hiszen ott van benne pl. az illatanyag, de ha jól megnézzük, a többség nagyon is jó: szőlőmagolaj, sheavaj, búzavirágkivonat, E és B5 vitamin, hidratálók, és antioxidánsok is vannak benne!  Az illata egyáltalán nem erős, de szerintem nem hiányozna senkinek, ha nem tették volna bele, kicsit mű az én orrom szerint, de nem zavar és nem irritál, így nem panaszkodom, az ára pedig nagyon jó, igazi pénztárcabarát termék (150 ml, 899 Ft). Beszerezni sem nehéz, hiszen kapható a nagyobb szupermarketekben, pl. Tesco, webshopokban, bioboltokban pl. MediLine és Bijó, de gyógyszertárakban is, rendeltetni is lehet velük, ha épp nincs készleten, kérdezzetek rá nyugodtan!
Magyar termék, nem drága, kíméletes összetevőkkel, beszerezni sem nehéz, és még hatásos is! Kell ennél több? 🙂 Ha Magyarországon laknék, ebből mindig lenne otthon, megéri az árát!
Összetevők:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)