Magyar English
Oh My Brush
szeptember 17, 2014

TESZT | Benefit Tartós Krémes Szemfesték

Megint egy olyan terméket mutatok, amit NAGYON szeretek és csak ajánlani tudok: Benefit tartós krémes szemfesték csodaszép barna színben 🙂

A Benefit tartós krémes szemfestékeket (Creaseless Cream Shadow) újragondolták, ezért kétféle csomagolással találkozhattok, ha a neten nézelődtök, ezen ne lepődjetek meg. A csomagolás gyönyörű, ahogy a márkától elvárhatjuk: cuki kartondobozban van az üvegtégelyes szemfesték, jól záródó tetővel, tehát nem fog hamar kiszáradni.
Én egy gyönyörű barna színt (No Pressure!) választottam, élőben még szebb, mint a képen, de van persze több árnyalat is, viszont szerintem ezt nagyon jól ki lehet használni. Reggelente pillanatok alatt elkészül a smink vele, este, sminklemosás előtt pedig kb. ugyanolyan jól néz ki, mint amikor felkentem, szóval igen tartós, pedig nekem rejtett szemhéjam van, ami olajos is ráadásul… Sokáig úgy gondoltam, hogy úgysem találok olyan krémes szemhéjfestéket, ami megmarad egész nap az én szemhéjamon, ezért is volt csak pár itthon, de ezentúl nyitottabb leszek a krémes termékek felé is, mert bizony akadnak nagyon-nagyon jók!
Az állaga krémes, a pigmentáltság pedig szintén fantasztikus, nem kell rétegezni, de lehet persze, ha szeretnénk, nem okoz majd problémát. Könnyű használni, nem kell szenvedni az eldolgozással, nem marad csíkos, épp annyira hamar szárad, hogy még nyugodtan fel tudjuk vinni és eldolgozzuk, ahogy nekünk tetszik. Száradás után már nem mozdul el, akármit is csinálunk vele, olajos szemhéjon sem csúszkál, de egy vékony réteg por állagú szemhéjfestékkel átmehetünk rajta, így még biztosabban tart majd egész nap (kipróbáltam úgy is, hogy csak magában használtam primer és szemhéjpúder nélkül. A nap végére kopott a színe egy kicsit, de a ráncokba nem ült be egyáltalán!).
Kb. annyiba kerül (kicsivel olcsóbb), mint egy MAC Paint Pot, csak ezt akciósan is ki lehet fogni (én is így voltam vele + kuponkódom is volt), tudtommal a Lookfantastic az egyetlen oldal, ami szállít Benefit termékeket hozzánk is. 
Egyszerűen tökéletes, abszolút elégedett vagyok vele, teljesíti, amit ígér, egész nap tart, nem ül bele a ráncokba! Egyetlen negatívum, hogy a színválaszték nem elég nagy, és sajnos matt árnyalatokat sem igazán találni, pedig jó lenne…
Én itt vettem:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)