Magyar English
Oh My Brush

Már Kapható | Real Techniques Nic's Picks + Ajándék ecsetkészlet!

Végre kapható a Real Techniques Nic’s Picks ecsetkészlet, ráadásul találtam egy kódot is, amivel a Real Techniques szemre való ecsetkészletét ingyen megkapjuk!

Két brit oldalon kapható jelenleg ez a szett, Nic kedvencei taláhatóak meg benne, az 5 ecset körül 3 csak ebben a készletben található meg. 
A HQhair oldalát ajánlanám, mert náluk jobb az akció! Először is 10% kedvezményt kapunk a HQNOV kóddal. Viszont, ha 55 font felett rendelünk (pl. kettőt ebből a szettből, barátnőnek is, vagy más RT ecseteket a szett mellé), akkor kapunk ajándékba egy Real Techniques szemre való ecsetkészletet! Nem semmi! Ha ezt az akciót hazsnálnátok ki, akkor írjátok be a GIFT SEPT kódot, alul mutatom, hogy tényleg működik! 🙂
A postaköltség ingyenes, Angliából jön majd a csomag, vámot és adót biztosan nem kell fizetni, másfél-két hét alatt meg is érkezik.
(A Lookfantastic-on is megtaláljuk a szettet, ott is van 10% kedvezmény, ha esetleg az a webshop szimpatikisabb, de ugyanaz a cég működteti mindettőt.)

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)