Magyar English
Oh My Brush
szeptember 18, 2014

♥ iHerb Haul ♥ C Vitamin Arcápolás, Gluténmentes Brownie, Borsóchips, Kecsketej és Kókusz Szappan

Az iHerb rendelésemet láthatjátok ebben a posztban, ugyanis megint jól bevásároltam… 🙂 Régen folyton ecseteket rendeltem, most már finomságokat és krémeket 😀

A Nubian Heritage szappanok jól simertek és nagyon népszerűek, nekem is volt már több (afrikai feketeszappan, citromfüves stb.), most pedig a kecsketejesnek (Nubian Heritage, Goat’s Milk & Chai Soap) és a kókuszosnak (Nubian Heritage, Coconut & Papaya Soap) nem tudtam nemet mondani. Arcra, testre, sőt sokan hajra is használják ezeket a natúr szappanokat, amik ráadásul abszolút nem drágák és jó nagyok, sokáig elég egy. Mind a kettő illata isteni, de még nem próbáltam ki őket. 
A következő képen egy C vitaminos szettet láthattok, amiben 5 termék van (Andalou Naturals, Get Started Brightening Kit). A márka nagyon ügyel az összetevőkre (2014 egyik legbiztonságosabb fényvédője is az övék), ezek a termékek pedig azért érdekeltek, mert a pigmentfoltok ellen hatásosak lehetnek, hála többek között a C vitaminnak. Lemosó, nappali és éjszakai krém, tonik és maszk van a csomagban, így több terméket is ki tudok próbálni, ugyanis eredetileg a teljes méretű nappali krémet és maszkot néztem ki, de így jobban megérte nekem.
Calbee, Snapea Crisps mostanában minden rendelésemben megtalálható, nagyon-nagyon ízlik nekem ez a borsóchips! Finom, laktató és egészségesebb, mint a többi chips. 🙂
Soft Baked Cookies, Double Chocolate Brownie sütiket még soha nem próbáltam, de milyen jól tettem, hogy megrendeltem! Gluténmentes, tejmentes, tehát az ezekre érzékenyek is fogyaszthatják (dió, mogyoró stb. sincs benne), de az íze valami ISTENI! Én válogatós vagyok, nem tagadom, de ez nagyon-nagyon finom még szerintem is! Mondanom sem kell, hogy már rég elfogyott nálunk 🙁 😀
Az előző iHerb rendelés része volt egy Now Foods Solutions C vitaminos arclemosó, amit imádunk mind a ketten, így nem volt kérdéses, hogy a termékcsalád többi tagját is ki kell próbálnom. Az arcradír (Now Foods, Solutions, Gentle Scrub, Vitamin C & Oryza Sativa) és a tonik (Now Foods, Solutions, Purifying Toner, Vitamin C & Acai Berry) is tartalmaz C vitamint, eddig mind a kettővel elégedett vagyok, annak meg külön örülök, hogy ilyen jó termékeket, ilyen jó összetevőkkel ennyire alacsony áron tudok beszerezni!
Ne feledjétek, rendeléskor nézzetek be a Specials részbe, mert az ott található márkákra 20% kedvezményt kaptok, a Trials menüpontban pedig nagyon alacsony áron kínálnak bizonyos promo termékeket.

Akik először rendelnek azoknak pedig jár az $5 ($40 alatti rendelésnél) vagy $10 kedvezmény ($40 dollár feletti rendelésnél) a BIV421 kóddal.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)